I dag har jag fått min efterlängtade melaminservis!


Äntligen! I dag har jag fått min efterlängtade melaminservis. Sällan har jag sprungit till posten för att hämta ett paket. Men i dag blev så jag överlycklig när jag fick SMS om att mitt efterlängade paket med melaminservis hade kommit.

I dag har jag fått ett efterlängtat paket med melaminservis
I dag har jag fått ett efterlängtat paket med melaminservis!

Servisen i melamin är till vår nya husbil

För er som är nya läsare här inne så har vi köpt en ny husbil. Vi kommer inte få den förrän i mars nästa år. Det är alltså ganska lång tid kvar. Men den saken hindrar inte mig från att börja köpa saker vi behöver. Efter moget övervägande bestämde jag mig för att inte köpa porslin. Utan att i stället satsa på en helt ny melaminservis.

Det blev självklart även glas i akryl i turkosblå som jag inte kunde motstå!

Champagneglas i akryl

Jag har verkligen letat överallt och det har tagit mig ett par veckor innan jag hittade denna. Har sökt både amerikanska och engelska siter och det slutade med danska Rice. Jag vill nämligen ha ett fint men samtidigt en lite lekful och kul servis med färg. I butiker för camping-liv finns verkligen ingenting fint och inte heller i båtbutiker. Jag har banne mig finkammat marknaden.

Denna helt underbara salladskål med rosa insida och samma mönster på utsidan som salladsbesticken! In love!

Salladsskål med salladsbestick
Salladsskål med salladsbestick även dom i melamin

Lite härliga köksredskap i melamin. En pastasked, en stekspade och en pensel i silikon. Vi har beställ vår husbil med ugn och kakor skall självklart bakas!

Att hitta en fin melamin-servis var inte lätt

Jag har också räknat på vad servisen jag köpt väger. Eftersom vikt är viktigt när det kommer till husbil. Så jag känner mig verkligen nöjd med mina inköp och jag har tänkte att göra några kompletteringar!

Dom här sköningarna kunde jag inte heller motstå. Egentligen fat för te-påsen när man dricker te. Men jag kan se massor av användningsområden och te dricker jag bara när jag har ont i halsen! Så söta

Små te-fat

Ni ser själva att jag köpt alltsammans från Rice. Fantastisk kvalitet på melamin och kan verkligen rekommendera.

Känner mig verkligen som ett barn på julafton! Så underbart och här skiner solen och i morgon är det fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.