Lite shopping så att jag blir snygg!


Nu efter att jobbat hemma en lång period och inte behövt hoppa i kontorskläderna lika självklart varje morgon så var det dags att investera i lite nya coola kläder! Så det blev lite shopping så att jag blir snygg. Jag tänkte visa er vad jag har köpt! Dels för att jag verkligen behövde förnya mig men också för att ha lite nytt! Nytt att snart hänga in i min nya walk-in-closet.

Detta set köpte jag för några veckor sedan. En jacka och en kjol med underbara knappar från Custommade.

Lite shopping så att jag blir snygg

Att köpa kläder i set är min melodi

Jag gillar som ni vet set. Set som jag kan kombinera med kläder jag redan har. När jag handlar kläder så köper jag alltid i set som passar i hop. Jag impulshandlar aldrig kläder. Jag menar verkligen ALDRIG. Det gör att det är enkelt att klä sig. Redan vid köp funderar jag ut vilka ny kombinationer jag kan hitta med befintliga klädesplagg. Det tycker jag är roligast av allt.

Efter att ha provat både kjolen och jackan så bestämde jag mig för att även köpa ett par svarta jeans i samma serie.

Jeans från Custommade

Jackan och kjolen är jag väldigt förtjust i och jag gillar när plagg har fina detaljer som knapparna som ni ser på framför allt jackan.

Jeans set från Custommade

Jackor och kavajer kan man kombinera till mycket

Köpte även en über-cool kavaj utan ärm och volanger i stället för ärm. Riktigt cool om du frågar mig och den kommer jag kunna använda i kombination med de nya svarta jeansen. Dessutom kommer jag kunna ha den som klänning och med ett cool bälte i midjan. Eller varför inte med kjolen under. Till vintern kommer jag kunna ha en långärmad svart topp under. Ni ser nedan att kavajen har samma typ av knappar som jeansen fast knapparna är helt svarta.

Ärmlös kavaj med volang från Custommade

Jag köpte även en svart topp med volangärm som är superfin.

Sedan när jag väl insåg hur mycket jag tyckte om detta set och behövde invsetera i nya blåjeans. Så köpte jag även exakt samma set fast i jeansfärg. Jag är en sådan person att om jag hittar något jag verkligen gillar så kan jag absolut tänka mig att ha det i flera färger! Jeans är något av min favorit när det kommer till set. Att ha jeans på mig bara med en t-shirt eller så är däremot inte alls min stil. Dock under pandemin har det blivit en hel del jeans här hemma.

Jackor av olika slag är också perfekt att använda till alla möjliga outfit. Oftast är dom lite dyrare men det är så värt det tycker jag.

Kjolen är bedårande. Älskar verkligen knapparna! Jackan är lite oversized och med puffärm. Det var många år sedan jag hittade så här fina jeans-set. Tidigare brukade jag handla på Stefanel men det gör jag inte längre för jag tycker inte dom har något fint tyvärr.

En bedårande topp i grönt och svart

Sedan blev det även en blus i grönt i en grön färg jag älskar. Dessutom har den en svart volang som gör att den kommer passa fint både till blåjean men även till kjol och jeans i svart! Även den från Custommade. Ett märke som jag har köpt en del av sista tiden och verkligen tycker om.

Så hima glad. Höll på att glömma. För att göra outfiten fullständig köpte jag även ett par skor från Ugg´s med kilklack i svart och beige. Perfekt höjd på klacken. Dom kommer bli mycket använda i sommar.

Ugg´s wedge sandal

Det var min shopping. Antigen så handlar jag inget eller också blir det en del på en gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.