I dag har jag hämtat min nya Volvo V90


Att jag är ett Volvo-fan är ingen hemlighet. I dag har jag hämtat min nya Volvo V90 T8 AWD Recharge R-Design i Denim Blue. Jag är så hima nöjd. Denna fredagen finns det minst en sak att fira men i själva verket finns det massor. Men jag nöjer mig med att fira min nya bil just nu! Att köra på el blir som en tävling med sig själv. Det blir som en sport att se hur mycket man kan köra på el.

I dag har jag hämtat min nya Volvo V90
I dag har jag hämtat min nya Volvo V90

Spara pengar på att köra elbil

Jag älskar modellen V90 för jag tycker att den är så otroligt skön. Att ha en Volvo Recharge är verkligen en helt otrolig känsla och verkligen lyxigt. Jag som bor i stan åker ofta ganska mycket små ärenden. När jag skall till jobbet som är ca 1,5 mil bort så kör jag på el. När vi handlar mat eller åker in till stan så kör vi på el. Vi kör på el så pass mycket att vi tankar max 2 tankar i månaden och då kör vi ändå en hel del långa sträckor utanför Göteborg.

Volvo V90 T8 AWD Recharge R-Design
Volvo V90 T8 AWD Recharge R-Design

Jag trodde aldrig att det skulle vara en sådan enorm skillnad om jag skall vara ärlig. Bensinkostnaderna har gått ner till under hälften mot tidigare. Just nu ligger vi på knappt 2000 kr per månad mot tidigare 4500 kr. Helt otroligt. Jag är enormt imponerad av detta. Vi kör ca 280-300 mil i månaden

Detta är vår andra Volvo Recharged och den passar oss som handen i handsken. Vi tog ut den förra i september 2020 och nu hämtade vi alltså ut en sprillans ny Volvo igen. Känns verkligen extra lyxigt! Jag känner mig verkligen priviligerad.

Nu skall vi fira våra nya bil i kväll tillsammans med att jag har tagit min första spruta med vaccin mot Covid-19. Jag valde Pfizer vaccin precis som Stefan. Önskar er en helt underbar fredag och bra start på helgen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.