Nya möbler och matta beställt till vårt showroom!


Nya möbler och matta beställt till vårt showroom! Under det senaste året har vi legat lite lågt med uppdateringar av vårt showroom. Dock har vi haft bra intäkter trots pandemin. Men i bland måste man vara lite street smart och ligga lite lågt när man inte vet vad framtiden har att ge. Nu har vi alltså gjort slag i saken och beställt lite nytt! Så himla roligt. Jag ser så mycket fram emot dom nya möblerna.

Vi har beställt två små fåtöljer i samma modell som den längst fram till vänster på bilden nedan. Fåtöljerna heter Julep och jag har beställt dom med konstgjort fårskinn från Designers Guild! Dels för att tyget har 100.000 i matindale. Martindale är ett mått på tygets slitstyrka. En TV soffa bör ha en martindale på 27000, medans en möbel i en offentlig miljö bör ligga på 50000 och uppåt. Att tyget har hög slitstryrka är i sin tur är så klart miljövänligt. Det kommer bli så fint!

Martindale på tyger är något att fråga efter när du köper möbler. Det visar på att du är insatt och en kunskap som inte alla har. Varje tyg är märkt med hur många martindale det har.

Ny matta och möbler beställt till vårt showroom
Ny matta och möbler beställd till vårt showroom

Den här gången har vi gjort lite i gråskala. Dels för att det är roligt att byta till något helt annat men också för att hänga på trenden med lite roliga fåtöljer i konstgjord fårull. Det skall bli så roligt när dom levereras. Men det dröjer så klart en stund efter som det dels är 6-8 veckors leveranstid. Utöver det är det dessutom snart mitt i en semesterperiod. Men den som väntar på något gott!

Matta från Christian Lacroix

Vi har beställt en matta från Christian Lacroix i ull som är helt ljuvlig och ni hitter den HÄR. Ull är ett material som är smutsavvisande och som värmer när det är kallt och blir svalare när det är varmt. Otroligt vacker med förhöjda löv i svart mot en benvit botten. Mattan är 250 cm i diameter. Alltså en ganska stor matta.

Vi har haft en likadan matta i vårt showroom tidigare men vid säsongens slut säljer vi ut möbler och mattor. I bland blir det så att man beställer in samma typ igen för att det passar med designen. Det är också alltid roligare att sälja ut det man har i sitt showroom för att köpa nytt. Allt skall hänga i hop! Man vet heller aldrig från början vad man kommer beställa in för nästa säsong.

Bosquet Carbone Round Rug
Matta från Lacorix som heter

Vi har även beställd matstolar med höga ryggstöd för att visa en väldigt fin modell! Modellen ser ut så här. Hur jag valt att klä den kommer jag visa er när jag får dom till vårt showroom. Något måtse jag lämna för att ge er mer information om vid senare tillfälle.

I lördag har vi bestämt att ta det lite extra lungt. Vi har inget planerat i helgen och vi har båda haft en väldigt hektiskt vecka. I bland måste man ge sig själv tillfälle att bara njuta och göra saker som fyller på energiföråden! Hur gör ni för att fylla på energiföråden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.