Hämta Havsta skåp från IKEA till vårt matrum! 2 kommentarer


Nu när vi håller på att göra färdigt på insidan av vår utbyggnad. Så skall saker och ting göras i en viss ordning. Nu är det så att de skåp vi skall ha i vårt matrum är utgående i just den färgen vi skall ha. Vilket gör att vi måste köpa dom redan nu. Så i dag skall vi hämta Havsta skåp från IKEA till vårt matrum.

Havsta skåp från IKEA i grå/svart

Vi skulle egentligen ha grå skåp från början. Vi insåg dock ganska snart att det var helt fel grå färg på skåpen genom att vi köpte en sockel för att färgmatcha. Så nu blir det ett brunt skåp men det ser grå/svart ut. Vi har så klart färgmatchat det så det inte ser det minsta brunt ut för det hade varit förödande. Skåpet ser grå/svart ut och det blir verkligen perfekt i färg i vårt matrum. Vi har också bestämt att inte ha vitriner utan i stället göra en lyxig enhet med marmor tillsammans med dessa skåp. Vi vill åt den lyxiga känslan. Men vi måste köpa skåpen redan nu eftersom dom är på utgående.

Så i dag har vi klickat hem skåpen och i morgon skall de hämtas. Undertiden får vi förvara dom tills det är dags att sätta dom på plats! Det gäller att hänga med så man inte missar det man tänkt även om man inte är riktigt där ännu.

Jag längtar oerhört mycket att få sätta mitt porslin på plats i självaste matrummet. Dessutom skall jag handla någon ny servis har jag bestämt. Vad det blir får vi se när rummet är helt klart.

Vi kommer ha 6 stycken skåp total med skåp från golv till tak. Jag kan säga redan nu att det kommer inte bli något problem alls att fylla dom då jag har så många serviser av mitt Designers Guild porslin som jag älskar.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Hämta Havsta skåp från IKEA till vårt matrum!