Sy kuddar till min bänk på framsidan! 2 kommentarer


I dag skall jag göra slag i saken och sy kuddar till min bänk på framsidan. Kuddarna skall sys i storleken 60x45cm och skall ligga på bänken på framsidan framför blomlådorna vi byggt. Tyget är ett Outdoor tyg som kommer från Designers Guild och jag har haft det ett tag men inte riktigt hunnit med att fixa detta.

Sy kuddar till min bänk på framsidan
Sy kuddar till min bänk på framsidan

Sy kuddar i Outdoor tyg

Det finns en stor fördel när man syr i Outdoor tyg. Eftersom det har en vaxad yta så behöver man inte zik-zak på kantarna när man syr. Utan det är bara att klippa till tyget och sy ihop. Jag syr självklart dragkedjor på alla mina kuddar och det är väldigt mycket enklare än man tror. Det enda som man verkligen måste ha är en pressarfot för dragkedjor. Det brukar följa med som standard till de allra flesta symaskinger. Men har man ingen så går det alltid köpa löst till samtliga symaskinsmärken.

Sy kuddar till min bänk på framsidan

Jag gillar att göra fint över allt och jag lägger inte ut alla kuddar varje dag men dom dagarna som vi är hemma hela dagen på en helg eller på semestern så tycker jag att det är roligt att göra fint överallt.

Sedan kan jag flytta runt dessa kuddar när jag vill. För kuddarna kommer passa precis överallt i min trädgård och vid orangeriet. Fördelen med ett Outdoor tyg är att det dels är motståndskraftigt om det kommer lite regn, men det bleks heller inte så lätt som andra tyger.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Sy kuddar till min bänk på framsidan!