Måste tipsa er om Chokladprovning via Teamsmöte


I går gjorde jag något som jag aldrig tidigare provat. Jag ordnade med en chokladprovning för alla på jobbet via teams eftersom vi inte kan träffas i Covid-19 tider. Därför måste tipsa er om Chokladprovning via teamsmöte. Jag ringde helt enkelt en leverantör i Göteborg, Berzelii Choklad, och frågade om det fanns möjlighet att göra en chokladprovning via Teams-möte på nätet. Frågade även om det fanna möjlighet att skicka ut all choklad så att vi ”slipper träffas”. För mig är det också enormt viktigt att gynna lokala entreprenörer i dessa tider. Så att dom har en business i annars ganska tuffa tider.

Chokladprovning med Berzelii choklad
Chokladprovning via teams-möte

Vi planerade in detta för cirka en månad sedan, och Berzelii choklad fick en adresslista av mig och skickade ut chokladen med post. Så himla proffsigt och smidigt. I måndags fick jag min choklad och i går kväll hade vi alltså chokladprovningen. Vi hade en ”after work”, fast var och en befann sig i sitt eget hem. Vi hade kamrorna på så vi kunde se varandra.

Chokladprovning med Berzelii choklad
Chokladprovning med Berzelii choklad

Chokladprovning via teamsmöte

I dessa tidern när man inte kan göra saker på traditionellt sätt så måste men hitta lösningar på problemen. Det gick superbra och vi hade kameran på för att se varandra och Claes på Berzelii. Claes gjorde en superbra genomgång och chokladprovningen med oss och det tog cirka 1 timma. Så himla bra och jag rekommenderar varmt detta till något annat företag eller privatpersoner som vill hitta på någt roligt i dessa tider och ändå göra saker gemensamt.

Först gick Claes igenom alla olika typer av choklad och vi fick smaka på olika kvalitéer. Sedan sist i asken låg 5 underbara praliner som var så himla goda! Bland annat var det en passionsfruktspralin, kaffevaniljoch en salt karamell lakrits som var så himla goda. Man kan köpa Berzelii chokladpraliner på Magasinsgatan i Göteborg.

chokladprovning och praliner
Chokladprovning med choklad av olika kvalitéer och 5 praliner

Det får bli helgens lilla tips att göra med arbetskamrater eller kompisar i dessa tider när vi inte kan träffas. Det blev verkligen en toppen after work! Nu vet jag vad jag skall handla chokladpraliner någon stans. Helt oemotståndliga!

Önskar er en underbar fredag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.