Nu är vi i Lysekils Marina


Snabbt och kvickt bestämde vi oss för att ge oss i väg på ett nytt äventyr. Denna gång uppåt Bohuskusten och närmare bestämt till Lysekil. Vi kom upp ganska sent så därför var ställplatserna inne i själva Lysekil fulla. Dom ligger alla väldigt centralt så verkligen att rekommendera. Nu är vi i Lysekils Marina!

Nu är vi i Lysekils Marina
Nu är vi i Lysekils Marina

Skälet till att vi hamnade här var förstås för att det var fyllt i Lysekil. Det verkar överlag som dom gånger som vi får åka någonstans för att det är fullt där vi först tänkt ställa oss, oftast ger en fullpoängare avseende plats. Så även denna gång. Det blev en fantastisk plats vid havet med både fin restaurang och kiosk. Verkligen fräscha toaletter och diskutrymmen så det kan inte bli bättre. Det kostade 240 kr men platsen är verkligen fin och fräsch och med en helt magisk utsikt på samtliga platser och så klart tillgång till el på alla platser.

Vovvarna älskar verkligen detta livet. Tror att det beror på att dom är 100% i fokus och är med på allt. Vi lämnar dom aldrig ensamma i bilen.

Nu är vi i Lysekils Marina

Kvällen till ära med den härliga restaurangen så beställde vi fisksoppa och åt tillsammans med vovvarna i husbilen! Så himla mysigt vi har det. Det var supergott och dom hade massor av gott på menyn.

Så om ni har vägarna förbi Lysekil så är detta en plats ni verkligen bör besöka om inte för den vackra utsiktens skull. Nu skall vi åka vidare till nästa plats. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.