Nya vaser från Skruf Glasbruk!


När vi var ute och åkte med husbilen så tog vi vägen förbi mitt absoluta favorit-glasbruk, nämligen Skruf Glasbruk. Dom gör väldigt vackra ting. Ni kanske vet att dom även tillverkar vaser för Svenskt Tenn. Dom vaserna finns dock inte att köpa på glasbruket. Det blev totalt 6 nya vaser från Skruf Glasbruk som jag skall ha i mitt matrum.

Nya vaser från Skruf Glasbruk!
Nya vaser från Skruf Glasbruk!

Sist vi var här för några månader sedan så köpte jag den största vasen Kolonn och två små vaser av samma serie. Nu önskade jag komplettera med några små vaser så jag köpte ytterligare några.

Nya vaser från Skruf Glasbruk!

Kolonn finns även i klart glas

Det blev fyra stycken små Kolonn och så köpte jag två stycken Kolonn klarglas som jag skall ha på brickan i mitt matrum. Vi hann inte mycket mer än komma hem så började jag göra rent vaser och gå ut och plocka famnen full av blommor. Det är något så total rogivande i att ordna och arrangera blommor och göra vackert! Något jag aldrig kan få nog av.

Kolonn klarglas

Nu har jag torkat rent vårt 3,60 meter långa betongbord i matrummet och spridit ut mina fina vaser med vackra blommor i. Morgondagen får ägnas åt att titta över allt i trädgården som behöver fixas med. Blommor som behöver rensas, klippas, vattnas. Ett rent nöje om ni frågar mig. Kanse hinner jag med en sväng till någon härlig handelsträdgård om jag har tur. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.