Restaurang Vapiano


I dag tog vi en tur in till Göteborg för att kika på kulturkalaset. Vi skulle se om vi kunde hitta något vi ville äta. I vanlig ordning hittade jag ingenting jag ville smaka på ur dom många stånden med mat från olika länder. Det slutade med att vi gick till Restaurang Vapiano i stället. Gissa om jag var glad!

Jag är nämligen vad jag själv kallar en ”matfegis”. Jag sa till Stefan när vi gick runt att jag lovade att äta det han valde om han bara hittade något gott, och inte ens Stefan kunde hitta något som såg tillräckligt lockande ut. Så jag hade inte helt fel!

Oändlig tur säger jag bara för vi åt dom mest gudomliga pizzor, som inkluderat dricka kostade lika mycket som en burrito eller en langos eller älgkebab hade kostat utan dryck från ett sunkig matvagn på stan! Sorry, jag är ingen fan av tillfälliga matstånd på stan som serverar mat.

Vapiano är väldigt stort och har cool inredning med väggar täckta med gröna växter. Oändligt sköna stolar. Ett ställe jag verkligen rekommenderar. Dom har även pastarätter.

När man kommer in på Vapiano så får man ett kort som ser ut som ett kreditkort, där sedan allt registreras som man beställer. Sedan när man lämnar så lämnar man bara fram kortet och betalar! Mycket smidigt system.

Även Stefan blev väldigt nöjd med vårt val så två nöjda personer som är mätta och belåtna. Helt klart är att det kommer bli fler besök hit.

På Vapiano var inte bara maten himelskt god utan även alla som jobbade där. Killen som gjorde pizzorna kom till och med ut med dom till oss trots att vi egentligen skulle hämta dom själva! Mycket trevligt besök och dom lär få se oss igen! Så det får bli dagens lilla restaurangtips från mig!

Här i Göteborg så vräker regnet ner just nu och jag håller på att pyssla lite med ett och annat. Önskar er en fin kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.