Söndagsfix inför jobbstart


I dag är sista dagen innan jobbstart på allvar! Som vanligt så tar jag det med ro! Lite söndaxfix inför jobbstart i lugn och ro. Det är skönt att komma tillbaka till rutiner igen, även om det finns delar som man så klart kommer sakna med att vara helt ledig, så finns det fördelar med att börja jobba också.

Vad skall man ha på sig till exempel. Jag föredrar att inte göra det så komplicerat!

Sent i går kväll så bakade jag fröknäcke inför kommande vecka. Ni hittar receptet HÄR och det är verkligen världens godaste fröknäcke, och det är inte bara jag som gillar det. Detta är för mig ett perfekt mellanmål eller när jag på kvällen blir sugen på något så är det oftast något salt jag vill ha och då passar ett till två av dessa fröknäcke perfekt.

Innan jag sätter in dom i ugnen så skårar jag dom med en kniv och lägger på flingsalt som jag trycker till lite lätt! Sedan skjuts in i ugnen. Då är det enkelt att bryta i sär dom sedan. I bland har jag glömt det och det går så klart lika bra att bryta isär dom.

När dom är klara ser dom så här goda ut!

Jag har även packat ordning för i morgonbitti. Så skönt att slippa stressa runt och leta efter saker som man inte behövt på 4 veckor.

Det får bli min lilla insats så här på söndagsmorgon inför första arbetsveckan! Hoppas ni har det bra och jag vet att många där ute tycker det är tungt att gå tillbaka till jobbet. Vänd på det, tänk vad kul och höra vad alla andra har gjort på sin semester. Träffa alla trevliga arbetskamrater igen och dyka in i alla problemlösningar igen.

Oftast brukar första gå väldigt fort och man måste uppdatera sig på allt som hänt och försöka sätta sig in i var det nu var man slutade innan man gick på semester.

Ha en underbar söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.