Strumpbyxor som är min favorit!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Adtraction

I vanlig ordning så tipsar jag bara om saker jag själv gillar och använder. Därför vill jag tipsa om ett bra erbjudande på strumpbyxor just nu HÄR strumpbyxorna som är mina favoriter sedan många år tillbaka. Just nu har de ett erbjudande att köpa 3 för 2. Jag väntar alltid med att köpa tills det dyker upp just ett sådant erbjudande och då köper jag alltid många par.

Denna gången köpte jag 21 stycken och fick därför 7 stycken gratis! Det är den typen av planering jag gillar Detta är dom absolut bästa strumpbyxorna. Jag köper dom alltid i lite större storlek för jag tycker att dom håller bättre då. Ett bra tips. De är ändå så tighta att det inte spelar någon roll om man tar någon storlek större.

När jag tvättar strumpbyxor så tvättar jag dom alltid i tvättpåsar. Om du inte har någon tvättpåse så kan man köpa dom här och får 2 i olika storlekar till ett bra pris HÄR. Perfekt att tvätta strumpbyxor i men ä

HÄR finns dom i svart, light beige och tan. Jag väljer oftast light beige för jag tycker det är snyggast men någon enstaka gång väljer jag tan också! Jag har själv sällan svarta strumpbyxor!

Samtidigt så kan ni även handla med 20% rabatt med koden women1938 på övrigt damsortiment och jag har spanat in den här klänningen! En riktig ”Berith” klänning som jag väldigt gärna skulle vilja ha!

Vad tycker ni? Man får passa på när dom har bra rabatter. Ni hittar det HÄR

Hoppas ni får en fin kväll. Nu skall jag ut på en promenad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.