Test av plattrensare från Ryobi som ni måste läsa


I går blev det dags för test av plattrensare från Ryobi som ni måste läsa. Här om dagen gjorde vi ett inköp av två verktyg från Ryobi för att underlätta vårt trädgårdsarbete. Ett av verktygen är en plattrensare från Ryobi då vi har en plattsättning på framsidan på vårt hus som är lite drygt 100 kvm. Varje år måste vi denna yta från ogräs och mossa och det är ett ganska omfattande arbete som kräver mycket jobb. Det tar också mycket tid i anspråk och kroppen får ta en del stryk.

Test av plattrensare från Ryobi
Test av plattrensare från Ryobi

När vi först hittade detta verktyg så gjorde vi en första utvärdering utifrån den information som fanns på nätet att tillgå. Därefter bestämde vi oss för att investera i detta verktyg för att testa i verkligeheten. Men första utvärderingen gjorde vi så gott det gick innan köp avseende teknik, motorstyrka och den fakta som fanns att tillgå.

Utvärdering av plattrensare från Ryobi
Utvärdering av plattrensare från Ryobi

Plattrensare gör rent från mossa och ogräs mellan plattor

Den plattsättare vi köpt heter Ryobi 18V ONE+. Tanken är att den skall rengöra från mossa och ogräs mellan plattor och stensättningar. Den har en roterande stålborste som man enkelt kan byta ut. Den har ett justerbart handtag med teleskopskaft som gör att man dessutom kan få en bekväm arbetsställning. En stålborste följer med maskinen när man köper den och sedan kan man köpa lösa vid behov. Man kan också köpa maskinen med eller utan batteri då Ryobi One+ har den funktionen att man kan använda samma typ av batteri till samtliga maskiner i serien One+. Maskinen har 3 års garanti.

PLattrensare med teleskopskaft
Plattrensare med teleskopskaft

Batteriet vi har är ett 18V Lithium-ion, 4,0 AH batteri som är kompatiblet med alla One+ verktyg från Ryobi. Batteriet följde med till en annan manskin som vi också skall utvärdera. Det finns batterier med olika styrka så se till att ni väljer ett som är kraftigare.

Utvärderingen av plattrensare

Vi blev båda så himla positivt överraskade och imponerade. Det som annars tar dagar att få ordning på gick plötsligt väldigt fort. På 30 minuter hade vi gjort en yta på kankse 20 kvm och dessutom sopat upp det skräp som blev. Det som dessutom är så fantastiskt är att den bara tar på ytan. När vi vanligtvis gör det för hand så kommer vi längre ner mellan plattorna. Det i sin tur gör att vi tar bort den stensand som ligger mellan plattorna och som leder till att ogäs får ännu bättre fäste och vi har behövt fylla på ett antal gånger.

Före bild innan användning av Ryobi plattrensare
Förebild innan test av Ryobi plattrensare

Här ser ni en efterbild på en del av den ytan när vi testat på en yta på ungefär 10 kvm. Det blev så fantastiskt bra!

Efterbild när vi testat Ryobi plattrensare

Detta verktyg kan jag verkligen rekommendera

Jag kan verkligen rekommedera detta verktyg. Vi sparar inte bara tid. Vi sparar också våra kroppar avseende rygg och knän. Men ännu bättre är att vi faktiskt bara rensar bort det som skall bort på ytan, och inte tar bort delar av den stenssand som skall vara kvar mellan plattorna.

Jag tror att resultatet talar för sig själv och med en väldigt liten egen insats!

Jag vill verkligen rekommendera Ryobi plattrensare. Denna nya maskin gör mig lycklig på riktigt! Det här är faktist bland det bästa jag testat och denna maskin gör verkligen det jobb som den utlovar, vilket inte alls alltid är självklart. Dessutom gör den jobbet snabbt och utan större ansträngning avseende att kroppen får ta styrk. Det är till och med roligt att jobba med den.

Boss inspekterade ytan

Så om ni har samma problem som jag och har stora ytor med plattsättningar. Köp denna maskin, Ryobi plattrensare. Den kommer göra er lycklig. Så detta är verkligen en test av Ryobi plattrensare som ni måste läsa men också rekommendera vänner och bekanta att läsa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.