Underbara muggar och tallrikar i melamin 2 kommentarer


Som ni vet har vi köpt en husbil. Nu får vi den inte förrän i mars nästa år men det hindrar inte mig från att köpa fina saker till just husbilen! Är så peppad på detta. Har aldrig i mitt liv gillat camping men det beror främst på att jag avskyr tält. Skulle inte för mitt liv kunna tänka mig att bo i tält en enda natt. Inte ens gå in i ett tält. Är nämligen livrädd för tvestjärtar! En stor skräck jag har sedan jag var liten. Men i dag har jag köpt underbara muggar och tallrikar i melamin.

Melamin

Min skräck för tvestjärtar

Min storebror roade sig på många sätt med att reta mig när jag var liten. Han är 8 år äldre än mig. En dag fick han för sig att samla tvestjärtar på burk där han gjort små hål i locket och samlade under några dagar. Sedan lurade han in mig i vårt tält. Jag kanske var 6 år. Tömde alla burkar med tvestjärtar och höll för blixtlåsten på tältet så jag inte kunde komma ut. Behöver jag ens förklara paniken jag fick! Tror inte det. Jag kan fortfarande känna den när jag tänker på det. Min mamma blev rosenrasande och tog ut en stackars skräckslagen tjej som sedan dess inte har kunnat se en tvestjärt utan att vägra vara i samma rum. Vägrade hämta posten, vägrade ta i någon som kunde innebära en tvestjärt. Började gråta så fort jag såg en tvestjärt.

Nu kan jag skratta åt det men under många år var detta ett trauma. Ser jag en tvestjärt i dag så dödar jag den. Det tog lång tid innan jag kom så lång!

Åter till husbilen

Att ha en egen husbil är dock något helt annat! Att kunna åka på små resor med våra hundar. Jag planerar och funderar på allt möljligt runt detta just nu och det är faktiskt bara 10 månader kvar tills vi får den.

Jag har därför handlat dom mest otroligt söta muggar och tallrikar i melamin i dag. Så himla fina och skall samla på mig lite fram tills vi får vår fina husbil. Så här ser det ut.!

Är så himla nöjd med mina fina inköp och nu skall jag bara komplettera med några saker! En drinkbricka så klart. Några kaffemuggar måste man ha. Alla behöver inte vara likadana.

Älskar färg och saker som gör mig glad! Vår husbil kommer bli så fin!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Underbara muggar och tallrikar i melamin

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Matti,
   Tyvärr sitter skräcken i sedan jag var liten. Jag hoppas du ändå kan förstå hur rädd jag är för dom. Vet att det inte är logiskt men min upplevlese har suttit hårt i mig sedan jag var liten.

   Ha en fin dag
   //Berith