Tips om skaft- eller handdammsugare 1 kommentar


Nu har vi scannat marknaden på en bra handdammsugare som vi skall ha i vår husbil så här kommer tips om skaft- eller handdammsugare. Vi har tittat på mängder av dammsugare och är dom inte klumpiga så är dom extremt dyra och är dom billiga så har dom för dålig kapacitet.

Tips om skaft eller hand-dammsugare
Tips om skaft- eller handdammsugare

Nu har vi hittat det perfekta alternativet!När man har hund så är det svårt att be dom ta av sig skorna. Därför drar dom in en del grus och dessutom fäller våra hundar en del. Det betyder dammsugning varje dag och i ett litet utrymme som husbilen är det ännu viktigare. Där finns skrymslen och vrår som det lätt hamnar grus och damm.

Vad är viktigt på en handdammsugare

Några saker att kontrollera är så klart kapacitet. Kapaciteten är viktigt för att det verkligen skall gå att dammsuga bra med den och att den verkligen suger upp sand, grus, gräs och hundhår. Annars kommer det sluta med att du använder en sopborste och skyffel och det blir ungefär lika bra som att ha en dammsugare som suger dålig.

En annan viktig sak i ett litet utrymme som en husbil är att det går att göra om till handdammsugare. Perfekt att suga upp med i små skrymslen eller med hjälp av borsten göra rent soffan eller säten.

En tredje otroligt viktig del är att alla fästen håller för att snäppa av och på munstycke och rör när man vill göra om dammsugareb till en handdammsugare.

Dammsugare som suger upp hundhår

Eftersom vi har hund behöver vi en dammsugare som kan suga upp hundhår. Hundhår är svårt för de felsta dammsugare att klara av. I en vanlig dammsugare så fastnar oftast hundhåren på det hårda borstarna. Denna dammsugare har en mjuk borste som gör att det går betydligt enklare och dessutom går den att avlägsna. Borstarna finns dessutom som tillbehör när den behöver bytas ut.

Så kommer vi till det bästa. Att denna handdammsugare Princess kostar för tillfället 990 kr på Media Markt och då ingår batteri som sitter och laddare.

Tips om skaft eller hand-dammsugare

Efter laddning har jag nu provat den och den är helt fantastisk. Den dammsuger till och med våra mattor med hundhår utan problem.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Tips om skaft- eller handdammsugare