Underbar dag och kväll!


Min födelsedag har varit fantastisk från början till slut! Nu i kväll fick jag välja restaurang att äta middag på och jag valde Spice Sushi. Om ni inte varit där tidigare så gå dit. Om ni inte bor i Göteborg så är det verkligen ett litet ställe värt att besöka om ni kommer hit. Det ligger på Linnegatan så det ligger väldigt bra och väldigt centralt.

Sådan häftig liten restaurang som inte ser ut som någon annan!

Som vanligt dricker jag Coca Cola Max eller Pepsi när jag är ute. Det är mitt sätt att ”festa till det lite”.

På Spice Sushi har dom den mest underbara sushi du kan tänka dig men väldigt lyxig. Jag valde sushi med oxfilé, skagenröra och grillad lax!

Dom serverar Sushi på det mest fantastiska sätt du kan föreställa dig och det är som om det kommer in en kavalkad i färg! För mig ett perfekt stället!

Sushin i mitten är grillad lax. De som är längst till höger är med oxfile, och det längst till vänster med en liten friterad dekor är med skagenröra. Alla de färgglada ”strecken” är majonäs med smak! Alling går att äta så klart!

Så himla goda och här får verkligen ögat sitt. Så vackert så man nästan inte vill äta upp dom!

Dessa med oxfilé är bland det godaste jag någonsin ätit! Så gott!

Perfekt blandning och vi tog in en 20 bitar och delade på 2 personer! Jag hade inte kunnat få ner en bit till! De är också väldigt stora!

Sådan underbar avslutning på min födesledag och när vi kom hem så tog vi kaffe och lite mer tårta! Underbart och jag bara älskar min födelsedagspresent som du kan se HÄR om du vill veta vad jag fick!

Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.