Väckt med skönsång och tårta! 5 kommentarer


I dag blev jag väckt med både skönsång och tårta på sängen. Det är nämligen ingen vanlig dag i dag utan det är min födelsedag i dag. 27 år igen. Stefan och vovvarna sjöng och hade presenter, tårta, kaffe och vackra rosor!

Åtminstone Fonzen sjunger, Boss kan inte texten så bra tydligen! 🙂

Sedan blev det hyptnotisering av tårta!

I present fick jag något jag önskat mig länge men absolut inte trodde jag skulle få i födelsedagspresent, nämligen en alldeles ny Apple Watch och dessutom Serie 5 som lanserades i fredags.

Jag köpte min första Apple Watch när Apple lanserade den första klockan. Jag Stefan och Fonzen stod i kö. Tyvärr gick min klocka sönder på en flight till Kina senast, och sedan dess har jag saknat min Apple klocka otroligt mycket eftersom den är mitt bästa träningsredskap!

Så himla glad. Jag hade tittat på att köpa en annan version för att komma ner i pris lite, men nu behöver jag inte fundera på det mer för nu har jag den senaste versionen! Så glad!!!

Boss och Fonzen var mest intresserade av tårtan! Fonzen med sin lilla tossa på!

Så nu skall jag fortsätta min underbara dag och jag är nu väldigt sugen på att ge mig ut på träning med min nya klocka. Har redan hittat nya funktioner som att mäte EKG och jag har inga tecken på förmaksflimmer enligt klockan och en vilopuls som ligger på 47-50 slag per minut! Väldigt bra!

Så himla roligt nu skall jag nörda ner mig i alla nya roliga funktioner!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Väckt med skönsång och tårta!