Ny vecka och träningsuppföljning


Denna veckan har varit riktigt bra för min träning, och anledningen till att träningen går så bra just nu är en kombination av kost och fokus. Jag bestämde mig efter semestern att köra både löpning och styrketräning och jag tycker att det har gått förvånansvärt bra att kombinera. Det jag däremot måste tänkta på är kosten. För att träna styrketräning och behålla muskler så krävs lite annorlunda kostupplägg än om jag bara bestämt mig för promenader och löpning. Jag vågar påstå att kosten är 80% av resultatet just nu!

Denna helgen skall jag erkänna att jag har slarvat en del. Det var trots allt min födelsedag. Så jag har som omväxling ätit både tårta och andra godsaker men i dag är det måndag och allting är precis som vanligt igen.

Min nya Apple Watch sitter på armen och bara det att räkna hur många steg jag tar skall bli lite roligt! En ny funktion den har är att den även tar EKG och hjärtfrekvens på ett lite annorlunda sätt än min tidigare Apple Watch och jag ser fram emot att börja använda alla funktionerna!

Min dag började med att jag glömt sätta alarmet men jag vaknade ändå 30 minuter efter larmet så jag måste skynda mig lite nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.