Hektiskt måndag med träning, mys, balettdansös och bloggare!


Dagen började lite tokigt idag. Hade ställt klockan men av någon anledning hade min Iphone ställt in väckningen på helgdag! Alltså ringde den inte! Vaknade dock av mig själv tidigt som alltid men ändå 30 minuter sent! Hämtade snart upp min sena morgon.

Hann även gå och träna på gymmet efter jobbet i dag. På gymmet gick det fantastiskt jag kände mig otroligt stark och det känns att jag har ökat konditionen otroligt mycket! När jag kom hem så hade Stefan gjort spagetti med köttfärssås. Perfekt en dag efter styrketräning!

Min söta lilla balettdansös Fonzen som nu vant sig vid sin lilla toffel skuttar omkring som inget. Tänkt vad enkelt att lösa för att han skulle få slippa den dumma tratten som han var så rädd för!

Ni ser att han har en liten svart balettsko på ena foten. Vad gör man inte för att den lilla älsklingen skall få slippa tratt som han inte gillar!

När jag kom hem hade jag redan en bloggare på plats och vem kan motså den här i världen! Titta på dom ögonen som säger ”jo Bibbi, jag vill blogga”. Kan man säga nej då!? Titta på dom ögonen!

Nu skall jag vila mig lite, blogga, äta middag och sedan ta mig en god kopp kaffe och ta igen dagens stress lite grand. Det slår mig plötsligt hur bra man har det! Att vakna lite sent är inte hela världen ändå!

Jag skall också njuta av alla vackra blommor som jag har här hemma!

Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.