Vad jag behöver i vår nya husbil!


Jag är en person som gärna gör listor över saker och ting. Ofta är det to-do-listor långa som en roman. Annars kan det vara inköpslistor och nu skall jag göra en lista över saker man behöver till sin nya husbil. Eller kanske mer specifikt vad jag vill ha till min nya husbil!

Vad jag behöver i vår nya husbil
Vad jag behöver i vår nya husbil

Nu får jag inte min husbil förrän nästa år, men fånig som jag är planerar jag redan. Jag är nämligen en planerare uti fingerspetsarna. Med en plan blir det mesta bättre och känns roligt

När man har husbil måste man tänka på totalvikten. Därför kan man inte lasta med sig värsta porslinsserien utan man får vara lite smart helt enkelt! Så här kommer lite tips som jag har hittat.

Köksutrustning

Jag har försökt att leta dels efter fina serviser i melamin. Men också glas. Då hittade jag en jättefin plastserie från Sagaform som heter Picnic. Dom har plastglas i olika former och storlekar men dom har också salladsskål, salladsbestick och och tallrikar och skålar i plast som ser ut som pressat glas. Champange glas måste jag dock ha i glas för att få rätta känslan tycker jag och två champagneglas kan jag allt kosta på mig viktmässigt.

Sänglinne och inredning

Jag skall också ha nya kuddar till husbilen och det blir två Monplasir som kommer passa utmärkt till inredningen i grått. I dag ingår oranga kuddar och ni ser dom på bilden ovan. Jag kommer ta bort dom helt och ersätta med egna kuddar. Bland annat skall jag ha två stycken av dessa kuddar nedan!

kudde manipur oyster från Designers Guild
Monserrate Viridian

Det blir så klart ett sänglinne och det blir detta från Designers Guild med två örngott i storlek 50x60cm samt dra-på lakan. Det går också i grå toner. Det kommer bli så vackert. Vi har en säng man styr med el som kan hissas upp och ner och själv bestämma vilken höjd man vill ha den på. Man behöver inte ta bort kuddar i soffgruppen för att hissa ner den. Det betyder att när vi går upp på morgonen så bäddar man bara och hissar uppsängen. Under sängen sitter spotlight så rent tekniskt kan en person sova och en sitta i gruppen och titta på TV eller jobba. Det var en lösning som passar oss perfekt så att man inte tvingas gå och lägga sig för att en person är trött. I nio fall av 10 så går vi och lägger oss samtidigt, men vi vill ändå ha möjligheten.

Världens finaste sänglinne
Säng och inredning och detta blir påslakan till sägen som jag redan beställt

Jag skall köpa 2 tallrikar från Mateus porslin som är 32 cm i diameter med spets. Då kan jag alltid använda dom som antingen tallrikar eller vackra undertallrikar att duka med. I övrigt blir det nog melanim från Rice.

Detta är så fantastiskt roligt att planera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.