Nu har golvet kommit till min walk-in-closet


Allting händer på en gång känns det som. Nu har golvet kommit till min walk-in-closet. Kan knappt bärga mig att få se det på plats. Då kommer det verkligen kännas som ett rum. Just nu får jag inte ens gå in i min walk-in-closet eftersom slingorna till värmegolvet ligger blottade och det är viktigt att det varken kommer in skräp eller damm. Vi lägger samma typ av parkett som vi har i resten av huset för att det skall bli enhetligt. Just den sorten är lite dyrare men vi vill att det skall vara likadant överallt!

Nu har golvet kommit till min walk in closet
Golvet har kommit till min walk-in-closet

Golvet ligger nu nere i vårt vardagsrum i fina paket. Tydligen hade ett paket gått sönder så Stefan fick i stället två extra paket. Tänk känslan av att kunna gå in på golvet i min alldeles egna walk-in-closet. Jag längtar så!

Täcka golvet direkt när det är lagt

Så fort golvet är lagt så skall det läggas golvpapp ovanpå direkt. Sedan startar jobbet med spackling av väggar och tak. Sedan är det dags för målning. Det är jobb som Stefan kallar ”småsysslor” och ”kosmetiskt”. Med det menar han att det är ingenting mot det han har gjort när han byggt huset. Kul när man har helt olika syn på vissa delar. Men han är ett proffs. För mig hade det tagit minst två veckor i anspråk om ens det hade räckt. För honom tar det typ 2 dagar! Under tiden gör han 100 saker i mellan. I dag har han t e x monterat en spis förutom massa jobb här hemma! Han är verkligen duktig den där Stefan. Han är både snabb, kan allt och grym på det han gör! Förstår inte hur han kan precis ALLT!

Jag inser att jag är extremt lyckligt lottad som har Stefan. Nu skall jag bidraga med glada hejarop och god fika!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.