Arbetet med att skapa ett mönster med murgröna!


Här görs ingenting ”på en höft”. Här görs saker och ting med noggrannhet, precision och exakthet! Även om det bara handlar om arbetet med att skapa en mönster med murgröna.

Arbetet med att skapa mönster med murgröna
Arbetet med att skapa mönster med murgröna

I dag åkte Stefan och köpte golvpapp så han kunde göra en 5 meter lång mall! Han låg på golvet och ritade upp allting och använde golvpappen som skisspapper. Varför undrar ni kanske? Om mönstret skall bli bra så måste också diagonalerna bli spikraka och det blir dom bara med en ritning. Dessutom gör Stefan det på en vägg med tryckt virke så det gäller att ingen av fästena hamnar mellan två bräder! Ni förstår säkert! Så himla kul att se att nu är även det snart på plats.

Så Stefan låg här och ritade med linjal och gick sedan upp och satte upp sin ritning på avsedd vägg. Voila så blev arbetet superenkelt och det gick fort och blev helt perfekt! Nu återstår jobbet för mig att hitta rätt växtmaterial. Plantera det och börja arbetet med att få det att växa längs metalltråd som Stefan har spänt upp mellan fästena! Lyckliga mig och perfektion i allt vi gör!

Detaljer som gör helheten. Detta kommer bli bortom fräckt. Det kommer bli ur-coolt!I morgon skall jag åka och köpa murgröna om jag inte redan gör det i kväll. Sedan blir det plantering och jag skall njuta av att ännu en önskan är uppfylld!

Så himla roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.