Valvaka med lite gott att äta!


I dag är en viktig dag för demokratin. Jag tänker inte tråka ut er med att försöka övertyga er om samma val jag gjort eller vad jag röstar på och varför. Jag skall gå och rösta så klart. Det viktiga är att alla gör sin röst hörd för att deltaga i demokratin. Det är viktigt att ta vara på sin röst och vi skall vara stolta och glada att vi lever i en demokrati då det finns många länder som inte har den möjligheten och som önskade att dom hade. Alla röster räknas.

Här kommer en gammal bild hur det såg ut i vintras när vi hade gjort det lite mysigt. Så här fast ännu lite mer godsaker tänker jag mig i kväll till valvakan. Vovvarna är så klart också väldigt intresserade!

Valvaka med lite gott att äta!

Valvaka med lite gott att äta

Jag fokuserar i stället på att fixa lite härligt att äta i kväll för att se hur det går i valet. Det är verkligen spännande eftersom det verkar vara så jämt i detta val. Jag handlade mat redan i går så för min del har jag redan allting klart!

Hos oss blir det charkbricka med toskansk tomatsoppa som får inleda det hela. Sedan planerar jag att duka upp Salami Toscano, Prosciutto Crudo, Salami Milano, Salami Napoli, Italiensk korv med svartpeppar, färska fikon, melon, skivat päron, svarta- och gröna oliver, mozzarella skivat med tomater och olivolja och svartpeppar, salta kex och olika sorters ostar bland annat brie. Helt enkelt lite plockmat att äta när vi tittar på valvakan. Det blir förmodligen en sen kväll och natt. Det är bara val en gång vart tredje år och då kan det vara spännande att sitta uppe och se hur det går.

Att gå och rösta är det enda viktiga för den här dagen! Hoppas ni får en fin fortsatt söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.