Startade dagen med löpning!


Den här veckan har gått så fantastiskt fort att jag knappt vet var den tog vägen! I dag startade dagen med löpning tillsammans med Boss. Det blev en kombinerad power-walk och löpning. Jag håller på att lära honom springa fot, vilket går jättebra. Jag måste dock se till att jag inte överanstränger hans kropp och därför tar vi rundor på 7-8 kilometer där vi både springer och går fort! Han är helt överlycklig. Jag har tänkt att han skall bli min löpnings-kompanjon.

Anledningen till att bara Boss får följa med är att Fonzen helt enkelt inte orkar och har en ben som inte klarar detta.

Startade dagen med löpning!
Startade dagen med löpning!

Tanken och målet är att vi skall springa 2-3 löprundor i veckan på mellan 8-10 kilometer. Dom andra dagarna skall jag fokusera på styrketräning. Som ni vet bröt jag fingrar på höger hand och har inte kunnat träna sedan dess. Nu börjar det kännas bättre. I går sträckte jag till och med fram handen när jag skulle hälsa, med viss fasa. Gjorde lite ont men jag överlevde!

Mitt problem är att jag inte riktigt kan greppa med handen. Det gör att jag inte kan hålla i vikter på gymmet. Jag hoppas dock att inom några veckor skall det gå bra igen. Sakta men säkert. Den här våren och sommaren har verkligen varit full av skador. Nu har dock mina revben läkt. Min fot är ok….nu är det ”bara” högerhanden kvar!

I dag blir det en härlig höstdag i solen. Älskar den här årstiden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.