Första riktiga pass med löpning!


I dag var det dags. Att göra ett första riktiga pass med löpning utan att gå en enda meter. Jag hade på förhand bestämt mig för endast 3 kilometer. Det gjorde jag för att vara säker på att orka hela vägen och på det sättet peppa mig själv. Jag kan inte skryta med några bra tider men jag sprang hela vägen och det kändes bra. Jag tog inte i så jag storknade utan gjorde det utan dödslängtan. Jag kan nämligen konsten att pressa mig själv till det yttersta annars men gjorde inte det i dag. Jag lär mig sakta men säkert.

När jag kom hem så vände jag i dörren och tog med Boss på en 7 kilometer power walk. Känner mig väldigt duktig. Drygt 10 kilometer träning och nu sitter jag här med en god nygjord kopp kaffe och njuter.

Första riktiga pass med löpning!
Första riktiga pass med löpning!

När vi gjorde vår power walk så lyckades vi med konststycket att pricka in ett ösregn i ca 5 kilometer. Nu har Boss blivit torkad och har slocknat i Stefans knä. Själv fick jag ta en dusch och tvätta håret. Jag var blöt ända in på underkläderna. Men jag har gjort min träning! Toppen! Nu skiner solen igen

Ställde mig på vågen innan dusch och insåg att jag gått ner ännu ett kilo! Härligt! Jag når alla mina mål nu och känner mig verkligen peppad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.