Träningsuppföljning första höstveckan


Träningsuppföljning första höstveckan har gått toppen. Jag har minskat 1 kg och 5,5 cm. Det är jag jättenöjd med. Blev faktiskt förvånad när jag ställde mig på vågen i morse. I går gjorde jag första riktiga löpturen och det kändes väldigt bra! Dock bara 3 kilometer. Nu längtar jag bara till gymmet men har fortfarande svårt att greppa med högerhanden (har brutit lillfinger på höger hand och stukat 3) så det få vänta ännu en tid. Trodde kanske att det var dags snart men inser att det inte fungerar. Svårt att säga om det tar en eller tre veckor till.

Träningsuppföljning första höstveckan
Träningsuppföljning första höstveckan

Nu är verkligen den bästa tiden för promenader ute. Jag älskar när det är lite kyligt i luften. Så skönt!

Hur mitt träningsupplägg ser ut just nu

Ni som läser här då och då vet att jag lagt om min träning helt och hållet. Jag kände att jag behövde hitta ett sätt för att kunna äta allt jag vill utan att gå upp i vikt. Vet ni? Jag tror jag har det! Som allting som gäller viktnedgång så är det ingen raketforskning. Det är helt enkelt sunt förnuft. Det stora problemet har varit att jag kommit i klimakteriet och kroppen har några gånger helt gått bananas!

I mitt liv har jag kunnat äta mer eller mindre vad jag vill. Jag har tränat för det mesta och jag har i bland gått upp några kilo som jag sedan bara tagit tag i. Men sedan klimakteriet märker jag att det är annorlunda. Jag kan inte längre äta vad som helst och därför tog jag ett beslut att ta bort allt godis i min vardag! Det är mitt enda förbud.

Jag har insett att jag måste lägga om mitt sätt att äta nu när jag blir äldre! Kroppen funkar inte som den gjort tidigare. Men den här gången bestämde jag mig för ett långsiktigt mål. Jag vet hur man går ner i vikt på kort tid, men det var inte det jag ville åstadkomma. Jag ville åstadkomma en livsstilsförändring som jag hanterar. Nu hoppas jag att jag är på god väg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.