Träningsuppföljning med löpning


Nu kan man väl ändå säga att hösten är här med lite kallare luft. Själv älskar jag hösten. Dessutom har jag nu lagt till lite löpning i min träning och därför blir det träningsuppföljning med löpning i dag. Jag har börjat denna veckan med att träna löpning med Boss. Min förhoppning är att Boss kan följa med mig ut i vinter för på sommaren när det för varmt för en vovve att ta med på en löprunda. Jag är inte själv grym på löpning just nu och även en hund måste får träna lite på att springa så vi gjorde en promenad där vi sprang ungefär varannan kilometer i sammanlagt 7 kilometer.

Träningsuppföljning med löpning
Träningsuppföljning med löpning

Fonzen kan inte följa med för han har en fot som inte klarar av löpning. Så han fick mysa med Stefan i stället och fick en kortare promenad.

Jag springer gärna själv på hösten och är alltså inte mörkrädd, snarare tvärt om. Det brukar vara Stefan som tycker att jag INTE skall springa i mörka skogen, men jag gillar det. Jag tänkte mest för att jag tror att Boss hade uppskattat det. Om Boss skall följa med så måste han springa fot och det var det vi övade på. Han har varit med mig innan men det var väldigt länge sedan. Det gick som en dans så det handlar mest om att vi båda (läs jag) behöver få bättre kondition.

Mysbrasa till fredagsmiddagen

I går var det fredag och det var första gången sedan flera månader som vi tände i öppna spisen. Mysigt ändå och att alla årstider har sin charm.

Nu kommer säsongen när man kan elda

Nu måste jag förmodligen vila i dag för jag har tränat väldigt hårt senaste veckan och har känningar i skenbenet för överansträngning. Jag har ca 20000 steg om dagen och jag behöver lugna ner mig lite! Jag vill inte få inflammation i benhinnan. Så i dag blir det ofrivillig vila. Jag får helt enkelt fylla min dag med annat. Det lär väl i och för sig inte bli svårt alls!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.