Vi funderar på nästa del i vår husplan!


Vi hade verkligen en supermysig fredag efter den första arbetsveckan i går kväll. Som vanligt firade vi. I går gjorde vi om vår mat att inte innehålla några kolhydater och det blev verkligen supergott. Vi gjorde laxpaket men i stället för potatis så valde vi att förkoka blomkål. Till förrätt blev det en röra som vi lade på ett salladsblad i stället för en bröd bit. Det var och blev faktiskt godare för salladsbladet blev så krispigt.

Förrätt på krispigt salladasblad
Lax, räkor, kräftstjärtar och löjrom på salladsblad
Middagen serverad
Lax med blomkål
Lax med blomkål och kräftstjärtar
En liten vovve som ville vara med

Vad är nästa plan i vårt hus

I går kväll började vi prata om vad vi skall planera och göra i vårt hus härnäst. Vår utbyggnad är nu färdig till 100%. Vi har ett rum som tidigare varit kontor och där känner vi att vi vill även här göra detta rum till någon som vi önskar oss. Vi har lite flyttningar av bokhyllor att göra kvara till vårt stora ateljé som även den är som en dröm.

Så alla möjliga tankar kom upp om hur vi skall göra! Så i dag skall vi titta på lite delar som skulle kunna vara nästa steg. Jag skall så klart dela med mig så snart vi verkligen vet vad vi skall göra men detta känns väldigt spännande och roligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.