I går var planen nära att spricka!


Gårdagen blev lite smått kaosartad. På morgonen vaknade jag plötsligt med ett ryck. Tittade mig omkring och tyckte att det var väldigt ljust! Hundarna sov. Tittade genast på klockan och insåg att vi försovit oss. Typiskt första veckan efter semestern när det är mycket som händer. Man försöker lägga sig i tid men lyckas inte så bra. Är lite tröttare än vanligt men försöker ändå få alla rutiner att fungera.

Att försova sig

Vi hoppade upp och ni vet hur det är när man försover sig. Det blir stress. Kaffe var min första focus. Utan kaffe fungerar jag inte. Det gick ändå ganska bra men stressen fanns där. Dock fick jag med mig lunch låda även om jag inte fick med mig allt. Planeringen av middagen skedde i bilen!

När jag väl kom till jobbet, otroligt nog ändå i tid så kändes det toppen. Men det spillde över lite på dagen och fokus på träning på kvällen. Så när jag kom hem från träning var jag het slut. Jag skulle egentligen haft en vilodag i onsdags men den hoppade jag över eftersom vädret var så fint och det blev likadant i går. Känns dock fantastiskt i dag och en möjlighet för mig att ta vilodagen i dag i stället.

Det går åt helt rätt håll

I dag känns det bättre. När jag ställde mig på vågen så kändes det toppen eftersom min kurva går stadigt och rätt håll och jag känner mig otroligt positiv och är så glad för att jag ändå lyckades få ihop min mat- och träningsschema! I dag är det dessutom fredag och det känns fantastiskt efter första jobbveckan.

Nu ser jag fram emot en fantastisk fredag. Maten är redan planerad. Det blir lax i kväll men denna gång utan några som helst kohydrater. Jag är känner att nu är jag verkligen på G och det känns underbart!

Så vad vill jag säga med detta! Jo! Jag är så glad att jag lyckas få in mina rutiner även om jag vet att jag måste ha kontinuitet i minst 3 veckor. Men det avgörande är att bestämma sig. Nu kör jag! Önskar er en fantastisk fredag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.