Att duka till vardags!


Jag ÄLSKAR att ha fint omkring mig! När det kommer till att duka bordet till vardags så gillar jag det där lilla extra och det är liksom en del av mig. Jag skulle aldrig sätta fram en kastrull på bordet, men jag har inget emot att någon annan gör det så tro inte att jag är ”fin i kanten” man JAG gillar att fixa och göra fint hemma hos mig! Det är en stor del av mig.

Det behöver inte vara något särskilt, utan bara levande ljus, fina servetter, vackra underlägg och olika tallrikar!

Blommorna behöver inte vara ”köpeblommor” utan kan lika gärna vara ett ormbunkeblad, en gren med löv eller små blommor jag hittar i vägkanten. Det är inte var jag fått dom i från som är viktigt utan det är min omtanke om hur det ser ut som tillfredsställer mig!

Jag köper koppar och vaser på loppis som jag limmar i hop och gör nya konstverk av! Alltid ute efter roliga detaljer!

Jag är ingen förespråkare för att visa vardagsbilder. Helt enkelt för att jag inte gillar det själv! Jag vill bli inspirerad och se nya ideer eller enkla lösnignar som jag själv kan använda! Sedan kan man fråga sig vad är ”en vardagsbild”? Det tror jag är olika hos alla! Min vardag ser ut så här!

Så här håller jag på och fixar, plockar blommor som jag sätter i fina arrangemang och känner mig så nöjd och glad!

Jag brukar handla ljus och detaljer i vackra färger på Gekås i Ullared, där kan jag hitta fina tallriksunderlägg, servetter och andra detaljer till bra priser som gör att man inte blir ruinerad bara för man vill ha lite roliga alternativ!

Vad gillar du att se på en blogg och vad vill du ha mer av?

Önskar er en underbar kväll, här håller jag på att fixa ihop ett nytt litet recept! Blir det bra så kommer det snart på bloggen! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.