Den sista dagen på 2020 och dukningen!


Årets sista dag! En härlig dag och nu skall vi titta framåt! Den sista dagen på 2020 och dukningen så klart!

Jag har en väldigt bra känsla i kroppen. Jag ser fram emot det nya året! Nyfiken på vad det skall ha med sig och hoppas på ett fint år!

Har pratat med min fina mamma och önskat henne gott nytt år. Hon skulle gå ner i matsalen på sitt boende och äta middag med en väninna. Så skönt att veta att hon har det bra! Jag hoppas hon snart kan komma hit och så se vår utbyggnad. Förhoppningsvis till våren eller sommaren.

Färgglad dukning till nyår och alla andra dagar

Jag ägnar dagen åt att göra fint. Det är det jag älskar. Laga mat och göra efterrätt! Duka fint och bestämma mig för vilket porslin jag skall välja.

Har nog landat i mitt randiga porslin från Designers Guild och har provdukat lite fram och tillbaka, men man kan alltid ändra sig. Möjligheterna är många! Men jag tycker att det blev så fint med mitt randia porslin från Designers Guild med glas i rosa och med sockrade kanter. Rosa brudslöja pryder mina vaser på bordet och Hortensia som kommer från min egen trädgård!

Här kommer min bildbomb. Jag verkligen älskar att titta på mina dukningar. Helt allvarligt så gör detta mig lycklig! Jag tycker om att titta på allt som är vackert. Ingenting slår en sådan här duking om man jämför med en i beige! Det går liksom inte!

Sockrade glas, tallriksunderlägg. Kuddarna kommer från Designers Guild porslinet lika så. Det köpte jag för många år sedan och har flera hundra delar i olika färger och mönster. Jag bara älskar det!

Jag har gjort färdigt marängsvissen och den står i kylen. Räkorna till räkcocktailen är skalade och Rhode Island Såsen är gjord! Glasen till kaffedrinkarna är sockrade! Så härligt! Så festligt!

Sen kommer vi till mina ögonstenar! De är verkligen ett glädjepiller i sig själva dom här två!

Hoppas ni får en helt fantastik kväll! Nu skall jag börja göra i ordning förrätten och förbereda för det som skall göras för varmrätten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.