Hur blev min tapetserade bokstav!


I går bestämde jag mig för att tapetsera en bokstav i trä som jag köpt tidigare i år. Så i dag tänkte jag visa hur min tapetserade bokstav blev. Jag har en förkärlek för just bokstäver i trä och köpte just denna bokstav i en inredningsbutik på Österlen. Just denna hade jag tänkt använda till dukningen i dag på Nyårsafton!

Jag tapetserade så klart olika färger på de båda sidorna. Allt annat hade varit dumt tycker jag. Då kan man använda den precis som jag gör med kuddar som har två olika sidor! Så många möljligheter!

Tapetserad bokstav i trä
Tapetsera detaljer för inredning

Att göra personliga inredningsdetaljer

Jag gillar att göra egna personliga detaljer till mitt hem och som ni vet är jag inte den som har allt i grå toner. Mitt hem är en explosion i färger för det gör mig glad. Mitt hem speglar min personlighet, jag har inte ett hem för att någon annan skall tycka om det, utan jag har ett hem som jag själv älskar och som speglar min personlighet. Nu börjar det roliga att experimentera hur man skall göra dukningen. Jag har redan börjat lite grand!

Nu startar dukningen för nyår

Blev även en ny kudde där i bakgrunden i svart och vitt. Ni vet väl att svart/vitt är det som balanserar upp om man vill inreda med färg. Det och blandingen av mönster men man måste göra det med känsla. Gränsen är hårfin vad som blir snygg och vad som blir förfärligt!

Jag sparar alltid rester från när jag tapetserar,och därför blev beslutet att tapetsera båda sidor men i olika färger med samma typ av tapet. Tapeten kommer från Designers Guild och är en av mina favorittapeter. Den har allt, färg, lyster, nyanser, glitter! Ja allt helt enkelt! Denna bokstav är tänkt att få en plats i min framtida walk-in-closet men nu får det pryda mitt hem där jag tycker att den passar! I dag blir det för nyårsdukningen! Så roligt.

Hoppas ni har en fin dag med pyssel inför nyår.

Kom ihåg att en lyckad nyår har inget att göra med hur många som var på festen. En lyckad nyår är en som du väljer och gör vacker för dig och de som eventuellt är med. Om det så bara är du själv så är DU värd att göra vackert för!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.