Mina små Party Animals som firar nyår! 2 kommentarer


Att ha hund är en sådan glädje att jag förmodligen aldrig kommer var utan hund! Mina Party Animals var självklart med och firade nyår och saken är den att vi brukar fira nyår hemma just av det själet att det smäller så mycket på utsidan! Här kommer lite gulliga foton på mina små Party Animals som firar nyår!

Party animals
Party Animals

När det gäller mina hundar är det precis som om dom gillar när man håller på så här. Dom är genast med på noterna och sitter fin medans jag fotograferar! De är liksom vana vid att jag håller på med dom. Mina små Party animals.

Party Animals har fått en helt ny betydelse!

Fonzen med sina ögon djupa som brunnar och liten till växten. Boss som är stor och ståtlig och rak i ryggen som en fura! Alltså hur söta! Ja jag vet att jag är partisk! Men är dom inte söta?

Att vakna varje morgon med de här glädjesprutorna är verkligen beroendeframkallande! Alltid glada. Alltid pigga på att hitta på vad som helst. Dom är så tackammma för allt man gör från att gå promenader till att bara mysa, laga mat eller pyssla, bara dom får vara med. Jobbar jag, ja då ligger dom bredvid eller nedanför stolen.

Det här året har varit väldigt speciellt när vi har varit hemma väldigt mycket!

Ja nu vet ni hur mina hundar firar nyår. Vid 12-slaget så tittade vi på raketer i vanlig ordning genom fönstret. Det har varit mitt sätt att få mina hundar att inte vara rädda. Att faktiskt se vad som pågår ute på utsidan och inte bara höra massa smällar. Att sitta på fönsterbäken och se och höra det smälla på utsidan och äta hundgodis det är ingen dum idé tycker mina vovvar.

Jag har lyckats med detta med alla mina vovvar och nu har jag faktiskt haft 8 stycken så för mig har det varit ett vinnande koncept. Men det betyder också att man ”offrar” varje nyår och påsk och ägnar sig åt hundarna. Det är det värt alla dagar i veckan. För mig är det inte att offra, för mig är det att ta hand som sina älsklingar så att dom alltid känner sig trygga!

Gott Nytt År och God Fortsättning önskar mina Party Animals!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Mina små Party Animals som firar nyår!