Detta året skall fyllas med glädje!


Detta året skall fyllas med glädje, med inredning av våra nya rum, av tapetseringar av träning och av trädgårdsuppdateringar! Jag känner på mig att detta blir ett härligt år!

Vi fick ett väldigt fint slut på vårt 2020. Trots ett extremt år för världen och för oss alla så har även mycket positivt hänt för mig personligen under 2020. För 2021 har vi så mycket planer redan!

Träning och ny motivation

Träning måste få en större plats under 2021. Jag har tränat hela 2020, men motivatinen har svikit mig flera gånger. Detta med att inte få gå till gymmet har liksom gjort att jag har tappat det lite. Jag brukar varva beroende på årstid och i år har det varit så svårt på grund av att man inte vill utsätta sig själv eller sina anhöriga genom att gå till gymmet. De sista månaderna har jag inte satt foten på gymmet.

Hur jag skall lösa gåtan med motivationen vet jag inte riktigt ännu. Jag vet bara att jag längtar till att ha ett flyt i träningen igen. Jag måste göra en ny plan och jag skissar på den i detta nu! I dag skall jag träna och jag återkommer i ett inlägg om detta senare i dag!

Jag skall operera mig i början på året

I början på året skall jag göra en operation, och jag fick en tid för detta bara dagarna innan jul. Jag skall berätta mer för er i kommande inlägg.

Vi skall lägga golv och måla och tapetsera i matrummet

Nu när vi är hel färdiga exteriört med vår utbyggnad i två plan så kommer vi nu till insidan.

Golv skall läggas i matrum. Väggar och tak skall spacklas och målas. Rummet skall tapetseras. Tapeterna har vi redan. En vägg skall bli mönstrad och de andra skall tapeseras med en tapet med vit pärlemo.

Vi skall sätt in vitrinskåp och ytfinischen på den öppna spisen skall färdigställas.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC08284-1024x684.jpg

Sedan skall nya bord och stolar köpas in. Vi har köpt två underbara matrumssoffor redan och vi använder rummet som det är för att vi ÄLSKAR rummet och ljuset i detta rum är fantastiskt! Det blev precis så bra som vi tänkt oss.

Inredning av min walk-in-closet

Detta är liksom som grädde på tårtan. Detta är mer ett lyxprojekt att jag skall får inreda min alldeles egna walk-in-closet som är som ett helt stort rum. Ett rum med en gigantisk balkong och utsikt mot havet! Detta är verkligen ett drömprojekt! Mina tankar är redan där, men än är det långt kvar.

Värmegolv skall läggas in och golv skall läggas. Även här skall både tak och väggar spacklas. Sedan kommer vi till det som jag ser fram emot något så fruktansvärt, nämligen tapetsering.

Detta skall bli min karamell! Ett rum bara för mig! Det skall bli lyxigt men med färg! Hur jag skall göra det kommer ni helt enkelt att få se!

Vi skall göra klart trädgården på framsidan

Detta är ett projekt jag har velat göra i flera år. Eftersom vi skulle bygga så var det inte lämpligt eftersom vi då skulle förstöra trädgården. Men nu är vi här äntligen. Det skall byggas en pergola på framsidan. Det skall byggas lådor och jag skall plantera än mer buxbom och vackra växter så att min trädgård skall bli ”beyond” fantastisk!

Min krukträdgård skall få en uppdatering och detta är något jag bara längtar efter att få ta tag i.

Jag skall odla växter till vår trädgård

Nu börjar dessutom säsgonen för odling. I januari sätter jag alltid i gång mitt odlande. Detta är ett intresse jag alltid haft, men med ett orangeri har allting blivit så fantastiskt roligt! Det går inte att beskriva.

Att få använda terrasserna till sommaren

Jag längtar så efter att få använda våra nya terrasser till sommaren. Det kommer bli så härligt att kunna öppna dörrar och hundarna kan vara överallt. I går tog vi bort grinden vi haft där balkongdörren är i köket. I bland gör man saker på ren rutin, man öppnar dörren och vips så smet en vovve ut. Nu är alla terrasser klara och dörrar kan öppna utan oro.

Att se fram emot hela året

Jag ser verkligen fram emot det här året. Det är så mycket som jag ser fram emot, och jag har så mycket förhoppningar och en stor längtan efter allt vi skall åstadkomma under detta året!’

Nu kör vi. Fram med planeringen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.