Det blev även lite firande på fredag kväll!


Efter allt kalasande i går var vi båda proppmätta av all god mat och tårta. När vi kom hem så tog vi en promenad med vovvarna. Sedan åkte vi, efter moget övervägande, till Fiskbilen i Skrabro för att köpa oss varsin laxbakelse som fick bli kvällsmat med en flaska Champagne! Så det blev även lite firande på fredag kväll enligt tradition.

Jag dukade upp i orangeret. Nästan varje gång vi sitter här, vilket är varje dag, så pratar vi ofta om vilken fantastisk investering detta orangeriet är. Det är verkligen en vårt paradis på jorden.

Det blev även lite firande på fredag kväll

Jag har fortfarande en del sommarblommor kvar här inne men snart kommer dom vara utplanterade och då får jag fylla på med lite annan fägring. Förhoppningen är så klart buketter med blommor från trädgården.

Vårt lilla paradis på jorden

Jag dukade enkelt med en assiett med laxbakelse men gjorde sockrade glas till Champagnen. Vovvarna ville så klart vara med och var snabbt på plats!

Några som alltid vill vara med

Vovvarna får så klart alltid vara med

Ni Ser själva hur mysigt det är!

Vi hade lite vi ville fira även denna veckan. Stefan har fått sin första vaccinspruta. Jag har klarat av operation nummer två, och det ser väldigt fint ut så det känns oerhört skönt. Stygnen skall tas på tisdag i nästa vecka. Efter lite läkning kan jag äntligen få börja träna som vanligt igen om några veckor. Det ser jag verkligen fram emot.

Utöver det så är golvet i vår glasgång klart! Fogat och fint! Nu tittar vi mot nästa steg och nästa vecka!

I dag skall jag trots regn på tvären gå ut och plantera några av mina plantor. Det är perfekt väderlek för det. Belöning kommer när solen kommer och planteringen är klar! Nu är det också väldigt nära att mina nya träd på framsidan slår ut. De har stora gröna knoppar så med lite solsken är de snart utslagna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.