Kalas för Leonore och Millie med närmaste familjen!


I dag blev det ett litet kalas utomhus för Leonore som fyller 3 år och Millie som fyller 1 år. Kalaset blev ett litet kalas utomhus med max 8 personer! Så härligt! Så härligt att se alla igen! Min mamma fyllde 88 år i går så vi firande även henne med lite paket. Min mamma fick båda sina vaccinsprutor redan i mars. Flera av oss har också redan vaccinerats. Första gången vi sågs tillsammans men vi var alla utomhus. De hade ordnat det så fint!

Dagens mittpunkt var så klart Leonore och Millie. Det är Millie som är den minsta som fyller 1 år, och Leonore som fyller 3 år. Förstår inte hur fort tiden går.

Millie 1 år och Leonore 3 år
Kalas för Leonore och Millie med närmaste familjen!

Två små prinsessor som fyller år dagarna efter varandra

Dessa två små tjejer är så söta så det finns liksom inga ord. Så himla gulliga. Leonore är en kopia av sin mamma och Millie en kopia av sin pappa. Dessutom världens vackraste par så barnen kan inte bli annat än otroligt söta och vackra! A match made in heaven!

Millie 1 år

Lilla söta prinsessan Leonore. Som en liten solstråle full med bus!

Min Mamma fick också en fin bukett i hennes färger med lite vinrött och en kort med ett antal Trisslotter! Hon önskar sig ingenting så man får hitta på något och i stället besöka henne och fixa lite rolig mat och annat som hon uppskattar. Men fram tills nu har det varit svårt innan hon fick sina sprutor. Jag har varit där en gång och satt upp gardiner och fixat lite, men nu skall jag snart kunna åka dit igen.

Lilla Leonore som öppnar paket!

Killarna pratar teknik

Lille Micke (min systers man) och Stefan pratade teknik och bygg i vanlig ordning! Lille Micke bygger växthus just nu. Skall bli roligt att få se när det blir klart! Det är även Lille Micke som byggt den fina terrassen till Erika och Christoffer men med hjälp av Christoffer. Så himla fint. Som ett stort extra rum med staket runt om så tjejerna inte kan smita!

Stefan och Lille Micke!

Riktig fest med massor av gått

Vi blev bjudna på underbart grillat med massor av tillbehör och sedan blev det fika och tårta. Här nedan ser ni alla underbara cakepops som Erika hade gjort!

Serverades på fina tallrikar från Mateus

Tårtan var ljuvligt god med jordgubbar!

Fina bakelser till tjejerna för den lilla Millie tål inte ägg, och då ville Leonore ha en likadan! Så fina!

I Leonores bakelse fanns 3 ljus så klart

Titta på dom här gullisarna. Jag frågade snällt Leonore om hon kunde sitta bedvid sin syster så vi kunde ta ett fint kort. Då tar hon sin lilla syster och sätter henne på mattan och lägger armarna om henne och ger sitt finaste leende! Alltså vad säger man!

Det var lite bilder från gårdagen. Så underbart att få möjlighet att träffa alla igen.

När vi kom hem så var vi proppmätta. Så vi köpte oss varsin liten laxbakelse och intog sent på kvällen i orangeriet. Underbar dag och kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.