Fredagsfeeling och dubbelt firande


I dag är det fredag och en klämdag. Som vanligt är det firande på fredag och i dag med fredagsfeeling och dubbelt firande så skall vi fira först och främst två tjejer som fyller år. Sedan skall vi fira att mina operationer är klara. Att vi hunnit lägga klart golvet i vår glasgång, men framför allt skall vi fira lilla söta Leonore och Millie som fyller 3- respektive 1 år idag! Tiden går så fort!

Saken är den att även min mamma fyller år. Hon fyllde 88 år i går och hon har fått sina båda sprutor redan i mars så även hon kommer till det fina utomhuskalaset med få personer.

Fredagsfeeling och dubbelt firande
Födelsedagsfirande för två tjejer som fyller år.

Stefan har fått sin första vaccinspruta

Vi skall också fira i kväll att Stefan fick sin första spruta med vaccin i går. Så härligt och vilken fantastiskt välordnad vaccination här i Göteborg.

Tiden för den andra vaccinationen har han redan fått om tre veckor. Stefan fick vaccin från Pfizer. Vi hade tillsammans bestämt att han inte skulle vaccinera sig om han var tvungen att ta vaccin från Astra. I så fall skulle vi isolera oss en längre period och vänta på att han fick rätt vaccin. Som vi nu kan läsa i tidningarna så kommer dom ta bort Astra´s vaccin av skäl vi alla känner till. Det är enkelt att stå i TV och säga att risken är så mycket större att bli riktigt sjuk än att ta Astras vaccin, när man själv inte tillhör den gruppen som rekommenderas ta detta Astra´s vaccin. Lite konsekvenstänknande måste man ha. Inte bara göra precis så som alla säger. Man måste själv ta ansvar. Även om det är oerhört viktigt att alla tar vaccin. På den punkten är jag helt överens. Men att ta ett vaccin som kan ha så allvarliga konsekvenser. Det är inte rimligt enligt mig.

Nog om det. Nu är det fredag och det känns toppen. Stefan mår bra. Har inte ont i armen och har inga andra känningar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.