Vårt golv är nu fogat och klart!


I går fogade Stefan vårt nya golv med klinker från Marrakech Design. Först ytbehandlades det för att inte klinkern skall ta åt sig av fogmassan. Sedan fogade han och gjorde rent samtidigt så inga rester skulle finnas kvar. Det blir så fantastisk.

I dag gjorde han om samma sak för att fylla på med fog så att det blir perfekt! Vi är så himla nöjda.

Spotlight sitter redan på plats och nu återstår bara att spackla, måla och sätta foder! Denna gången kommer verkligen att förgylla vårt hus både vid entré och från insidan. Skulle egentligen lagt in fler bilder men något gick fel så det får bli så här så länge!

Utöver det så har vi även hittat soffan som vi tror oss vilja ha framför den stora öppna spisen i vardagsrummet. Den ser ut så här. Lite som en böna och en blandning mellan en daybad och ett soffa! Den kommer bli perfekt för soffan kommer man se när man kommer in genom entrédörren och även den öppna spisen när den är tänd! För nu skall matbordet bort och soffa med ny matta in. Det är många förändringar på gång i detta hem samtidigt! Det är knappt så att vi hinner med själva.

Så här ser soffan ut. Det syns inte riktigt på bilden men den har ett ull-liknande tyg och vi skall fylla den med underbara kuddar från Designers Guild så klart!

Soffa framför öppna spisen
Hur kombinerar man mönstrade kuddar

Vi tror i alla fall att det är denna soffan vi vill ha!

Nu skall vi fixa tacos för i kväll och så får det bli lite kvällsmys med vovvarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.