I går var ingen vanlig dag för det var Fonzens födelsedag!


I går fyllde min lilla sagohund Fonzen 6 år. Så i går var ingen vanlig dag för det var Fonzens födelsedag! Mina vovvar har alltid tårtkalas när dom fyller år och i går var inget undantag. Dom älskar prinsesstårta. Så Fonzen bjöd Boss på tårtkalas i orangeriet!

Denna lilla gulliga vovve som är den minsta Cavalieren jag någonsin haft. Han ser verkligen ut som en sagohund. Man kan liksom inte titta sig mätt på honom. Han ansikte är perfektion! Att han utöver det är värdens snällaste och gossigaste vovve gör inte saken sämre

I går var ingen vanlig dag för det var Fonzens födelsedag
I går var ingen vanlig dag för det var Fonzens födelsedag. Hur söt på en skala.

Varje kväll skall han ligga i mitt knä! Jag får inte gå någonstans utan han skall ligga där och mysa! Vem kan säga nej till något sådant. Han ögon är som brunnar, man druknar i dom när man tittar på honom.

Tårtkalas i orangeriet

Det blev ett tårtkalas i orangeriet för dom små vovvarna. Dom älskar båda prinsesstårta. Fonzen hade önskat sig det. Vi satte så klart 6 tårtljus i tårtan och Stefan tände de 6 små tårtljusen. Fonzen tittade snällt på! Han vet vad som gäller när det är födelsedag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Stefan-tander-ljusen-i-tartan-1024x685.jpg
Tårtkalas i orangeriet

Fonzens födelsedag

Sedan så sjöng vi ”ja må han leva” och ”det är ingen vanlig dag”! Fonzen är alltid lika gullig och lyssnar noga och storögt. Väntar tills man säger varsågod!

Fonzen lyssnar när vi sjunger

Dom älskar att var i orangeriet båda två och sitter så fint i korgstolarna. Varje morgon när jag skall öppna orangeriet skall dom med och sätter sig genast till bords. Att få dom att sitta här är inte svårt. Snarare svårt att få med sig dom in.

När vi sjungt klart så var det dags att böjra äta på sin tårtbit och dom var inte nödbedda! Dom älskar prinsesstårta.

Fonzens födelsedag

Så himla gullig så man bara smälter. Skulle kunna titta på denna vovven i evigheter!

Boss älskar också tårta och var inte heller nödbedd!

Nöjda och glada fick dom mumsa i sig sin tårtbit. Så det var Fonzens födelsedagskalas på sin 6 års dag! Tänk att han redan hunnit bli så gammal. Det känns som om jag fick honom i går! Samma underbara gulliga vovve.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.