Färgglada dukningar som gör mig glad!


Nu är det snart jul och då vill i alla fall jag duka i lite glada färger. Färgglada dukningar som gör mig glad är min passion. Jag är nämligen måttligt förtjust i julens klassiska färger så jag går gärna all in med färg. Faktiskt är det så att jag aldrig någonsin dukat i julens färger. Så jag tänkte bara med detta inlägg säga att man får göra precis som man vill. Det kommer jag fortsätta att göra i all evighet!

Färgglada dukningar som gör mig glad!

Lila är en färg som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Om det dessutom råkar vara i kombination med grönt och blått så blir jag extra glad. Då tar mitt hjärta ett glädjeskutt. Jag vet då verkligen inte vad det är med dessa färger som talar till mig. Jag bara älskar dom!

Små buketter är oftast finare än stora

Man kan tycka att små buketter med brudslöja är lite futtiga, men saken är den att jag älskar det där gulliga som andra kanske tycker är futtigt! Små buketter är oftast finare än stora och så kan man göra så många fler av samma mängd blommor.

Färgglada dukningar är livet

För mig är porslin en passion som sitter så djupt att jag skulle kunna inreda varje vrå för att kunna köpa mer hela tiden!

Glas är också väldigt vackert men det är bara vissa glas som gör mig glad. De skall ha något extra som dessa rosa med vit fot! så underbara. De behöver inte vara dyrbara, bara dom är vackra!

Har man dessuotm dom där två sötnosarna i en soffa så kan inget gå fel!

Vovvar bidrager också till dukningen

Jag hoppas ni fick lite inspiration även om det är så att detta kanske inte var era färger. Kompositioner kan man ändå inspireras av.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.