Gårdagens middag intogs på tre olika ställen!


I går hade vi en härlig kväll och som vanligt så fixade vi ganska mycket för att göra det mysigt! Gårdagens middag intogs på tre olika ställen. Kanske är vi lite på gränsen till fåniga. Men huvudsaken är väl ändå att vi har kul och gör det mysigt. Så vad andra tycker spelar mindre roll. Stefan hade varit och köpt champagne och lagt på kylning. Jag hade dukat och gjort en fin bukett för att servera middagen i orangeriet. Att duka där är som en fröjd! Nu har jag dessutom mycket plantor som växter där.

Gårdagens middag intogs på tre olika ställen
Gårdagens middag intogs på tre olika stället och middag serverades i orangeriet

Middagen startade i vårt showroom

Vi hade bestämt att vi skulle äta förrätt i showroom och skåla i champagne. Vi tände så klart i öppna spisen i vårt showroom och det är verkligen så mysigt. De senaste månaderna har vi haft mycket verktyg här på grund av att Stefan gjort hela byggnationen av vår utbyggnad i två plan. Någonstans måste man ha verktygen på kvällen och då blev det tillfälligt i vårt showroom. Nu har Stefan städat bort det och kört det till lagret där vi har det normalt sett.

Förrätt i vårt showroom
Middagen startade i vårt showroom

Vi vill gärna nyttja alla fina ytor vi har och som vi har lagt ner oändligt mycket jobb på! Så härligt att också njuta av alltsammans.

Förrätt med champange i vårt showroom

Varmrätten serverades i orangeriet

Varmrätten skulle ätas i orangeriet hade vi bestämt och vilken fin kväll det blev. Sommarvärme och det är detta som också är så fantastiskt med orangeriet. Där är det som sommar från tidig vår och långt in på hösten. Det är som att sitta ute en vacker sommarkväll och det kändes verkligen fantastiskt att få en försmak av sommar.

Orangeriet är verkligen speciellt för oss, och det roligaste av allt är att hundarna älskar när vi sitter här. Dom hoppar dubbelhopp när dom vet att vi är på väg dit! Även på morgonen när jag burkar öppna upp så hoppar dom glädje skutt.

Middag med vovvarna i vårt orangeri
Dukat med sommarfeeling

Vovvarna fick självklart också varsin tallrik med varmrätt. Dom är en del av vår lilla familj och är alltid med på ett hörn.

Att äta middag på tre olika ställen

Desserten serverades med kaffe i vårt nya diningroom!

Eftersom vi vill använda alla våra vackra ställen nu när vi byggt och gjort så fint överallt så bestämde vi att desserten skulle intagas med kaffe i vårt vackra diningroom. Jag hade gjort små desserter även till vovvarna. För dom får vara med överallt, utom på ett stället och det är vårt showroom. Dit har dom inte tillträde eftersom det är där vi tar emot våra kunder och vi vill säkerställa att även dom som är allergiska kan komma till oss och titta. Men det är också det enda ställe dit vovvarna inte kan följa med. De satt i stället i glasgången och tittade och fick varsin godis när vi skålade i champagne!

Dessert serverades i vårt nya fina diningroom

Även här tände vi så klart upp i öppna spisen. Så himla mysigt!

Gårdagens middag intogs på tre olika ställen

Självklart fick vovvarna också 3-rätters. Någon rättvisa måste det vara i världen. Här kan ni ser de rosa gräddrosorna som jag gjorde till dom! Dom älskar det och vet att dom alltid får vara med!

Gräddrosor till vovvarnas dessert!

Det var vår kväll i bilder och sedan tittade vi på Masked Singers. Hittills har jag haft 3 rätt och jag tog även Victoria Silverstedt innan någon nämt hennes namn i går. Roligt program tycker vi båda!

Önskar er en härlig start på lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.