Nu skall muren på utbyggnaden göras snygg!


I går eftermiddag så åkte Stefan i väg och köpte material för att göra den sista exteriöra delen på vår utbyggnad. Nu skall muren på utbyggnaden göras snygg. När vi gjorde grunden till vår utbyggnad så murade Stefan upp en mur runt om huset för att sedan fylla med mackadam. Därefter gjöt Stefan plattan till vår utbyggand. Detta eftersom vår utbyggnad stå i en slänt. Det är nu själva muren som skall göras snygg.

Nu skall muren på utbyggnaden göras snygg
Nu skall muren på utbyggnaden göras snygg

Att nyttja tomten på bästa sätt

Stefan har köpt grå plattor precis som skall sättas på fasaden där muren är. Jag fick hjälpa till som hantlangare. Tyngden på dom plattorna snackar man inte bort! Att vi har kunnat göra en utbyggnad i slänten är helt fantastiskt. Eftersom vi inte kunde använda den ytan till någonting så vi har verkligen nyttjat tomten på bästa sätt.

Muren skall göras snygg
Krukorna lyftes bort och nu startar jobbet att göra muren snygg!

Vi har ständigt mer jobb på gång och om ni visste hur våra to-do-listor såg ut så skulle ni kanske bli stressade. För oss är det ett sätt att leva och vi gillar verkligen att hålla på och göra fint runt omkring oss. Det är både ett intresse och ett inre driv som hela tiden tar oss framåt! Men vi tar också tillfällen att njuta och fira allt vi tar oss för och vi har som tradition att alltid göra extra mysigt på fredagar. Precis det gjorde vi i går och ni kan läsa mer om det HÄR.

Närbild på muren
Närbild på muren

Så mellan allt fluff och fina dukningar är det hårt arbete som gäller och inget annat! Vi flummar inte direkt omkring! När vi inte jobbar så är vi oftast ute och letar antingen inspiration eller något mer specifikt. Så här går det naturligtvis bara att leva om båda två gillar det lika mycket. Det gör vi verkligen.

Ni får självklart se när vi kommit en bit. Nu skall jag ut och vara hantlangare igen! Hoppas ni får en trevlig kväll. I kväll har jag planerat att göra lövbiff med pepparsås! Mums.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.