Nya prickiga och randiga bestick till husbilen!


Nu går jag verkligen loss på saker som skall införskaffas till vår nya husbil. Jag vill verkligen köpa allting fint jag kan komma på, och det skall bara vara fina saker som jag verkligen vill ha. Jag tänker inte snåla in på någonting! I dag har jag mer eller mindre bestämt bestick till min husbil. Det blir nya prickiga och randiga bestick till husbilen. Har även beställt lite andra köksverktyg som flasköppnare, potatisskalare och annat i samma mönster.

Bestick är viktigt för dukningen och ni vet hur roligt jag tycker att det är att duka fint. Allting behöver inte vara gravallvarligt och jag tycker detta passar utmärkt till en husbil. Till mitt matrum kanske det blir bestick i bambu i stället. Vi får se när det blir dags.

Om ni är sugna kan ni så klart beställa bestick genom mig, men då får ni skicka mig ett mail på [email protected]

Nya prickiga och randiga bestick till husbilen
Bestick i prickigt!

Bara titta på denna underbaring till potatisskalare. En potatisskalare i prickigt! Så fin! Bir till och med roligt att skala potatis tänker jag!

Potatisskalare

Nu skall jag klicka hem lite täcken och kuddar. Jag skall även beställa lite fler delar till min melaminservis.

Tänk att i morgon är det redan fredag igen. Jag har haft en toppenvecka och här finns faktiskt massor att fira. Önskar er en underbar kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.