Önskar er ett Gott Nytt År 2024!


Önskar er ett Gott Nytt År 2024! Ännu en högtidsdag har passerat som jag älskar. Vi tillbringar alltid Nyår hemma eftersom vi har hundar och det blir mycket nyårssmällare, så har vi som tradition att alltid göra mysigt hemma med vovvarna, så att hundarna skall få vara där dom känner sig tryggast och dessutom fixa massor av mysiga saker så att även dom känner att det är en speciell dag. Det blev en trerätters middag.

Önskar er ett Gott Nytt År 2024!
Önskar er ett Gott Nytt År 2024!

Till middag blev menyn som följer;

Förrätt: Räkcocktail (du hittar receptet HÄR)

Varmrätt: Ugnsbakad Fläskfilé med Hasselbackspotatis, Sparris och Pepparsås

Dessert: Marängsviss serverad med Cappuccino

Önskar er ett Gott Nytt År 2024!

Cocktail även för vovvar

Jag förberedde även små cocktail i glas till vovvarna med Wienerkorvar och köttbullar, och till garnering fick det bli gurka! Det skall vara rättvist! Även vovvarna fick cocktailglas som är sockrade bara för att det blir så himla gulligt och dom vill alltid vara med. Dom har också fint bordsskick, dom sitter fint på bänken i vårt matrum. Självklart fick dom både Fläskfilé och Marängsviss. Är det nyår så vill även vovvar vara med annars blir dom ledsna! Dom är också familjemedlemmar.

Vi spelade även bingo på uppesittarkvällen. Vi brukar göra det på jul och nyår. Lite mysigt så där med ett underhållningsprogram efter middagen. Sedan blev det en film så vi kom i säng lite senare än vanligt!

Nytt år nya planer!

Nytt år betyder nya planer. Det finns gott om dom kan jag lova! Först och främst så skall jag sätta i gång odlings-året 2024. Något jag verkligen ser fram emot. Älskar odling och driva upp mina egna växter och som vanligt har jag samlat in massor med nya fröer! Såjord är inhandlad, och nu skall jag starta i gång med Silvernjurvinda, Njurvinda, Jätteverbena och Kronärtskockor. Det blir garanterat mer men det är det viktiga just nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.