Vackra underlägg i ull!


I går köpte jag en liten present till mig själv, nämligen två vackra underlägg i ljusgrått och mörkgrått. En stor och en lite mindre. Jag är nämligen extremt rädd om mitt vackra betongbord så jag har alltid underlägg för det som eventuellt kan vara lite varmt. Då vill man gärna att det skall vara fint. På senare tid har jag sett flera stycken men ingen har haft rätt kvalitet. I går hittade jag underlägg från den leverantören som vi hade när vi hade butik och då slog jag till. Så vackra och kommer från en leverantör som heter Aveva.

Vackra underlägg i ull
Vackra underlägg i ull en i ljusgrå och en lite mindre i mörkgrå

Dom gör små kulor i ull som dom sedan syr ihop till vackra mönster. Jag har flera stycken i glada fina färger men denna gång köpte jag i grått eftersom det är en färg vi har i vårt nya matrum. Jag köpte en stor och en lite mindre! Det kommer bli perfekt nu till jul. Färgerna var så perfekta och att dom hade både i ljusgrå och mörkgrå! Det är detaljerna som gör det. Passar även fint i hop med dom underläggen med glitter i som jag köpte HÄR

Jag köper saker jag vill ha och om det inte är rätt kvalitet så kan det kvitta för att jag vill att det skall vara vackert och hålla över tid. Så tänker jag! Jag har köpt även mina fina underlägg i grå filt HÄR. Supernöjd med dessa och finns i lite olika nyanser om det är grått man vill ha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.