Att ha mer än en vovve! 2 kommentarer


Ni kanske undrar hur det är att ha mer än en vovve. Dom flesta frågor jag får om just detta är om det inte är jobbigt med flera (tidigare hade jag 4 stycken) och mitt ständiga svar är att NEJ, snarare tvärt om. De har stort utbyte av varandra och dessutom går man inte ut och går med dom i omgångar utan man går i 9 fall av 10 med båda samtidigt.

Den enda gång jag går med dom var för sig är när jag tränar med dom. Det är viktigt att kunna vara ute och gå också på egen hand med husse eller matte. Fick dom själva välja så vill dom vara ihop! Dom är bästa kompisar.

Den enda gången man känner att det kan bli jobbigt är möjligen på den tiden när jag hade 4 hundar och alla skulle badas! Inte för att det var jobbigt att bada dom, utan för att jag fick stå dubbelvikt, så på min önskelista står ett ”hundbad” där man kan bada hunden i rätt höjd! 🙂 🙂

Hur söt är inte denna lilla kille!

Självklart får han vara i soffan. De får sitta i alla våra soffor. Dom bor här dom också!

Förutom det så är det absolut inte jobbigt, man skall veta att dom lär varandra massor av saker och den äldsta hunden fostrar dom andra!

De två gullegrisarna jag har nu, Fonzen och Boss, är som Piff och Puff, och om sanningen skall fram så tror jag att Fonzen är mer beroende av Boss än vad Boss är av Fonzen, men dom ÄLSKAR varandra och ligger i hög och sover! Boss sover gärna ovanpå Fonzen och han låter honom hållas!

När det kommer till kex, så håller Fonzen just nu på att fostra Boss. Så när han får ett kex så äter han inte upp sitt kex, utan lägger sitt kex en bit i från sig själv och varje gång Boss kommer för nära hans kex så morrar han till honom. Boss försvinner med blixtens hasighet…så ligger Fonzen där och lurar, precis som om han vill att Boss skall tro att han glömt kexet. Sedan efter någon halvtimma mumsar han i sig sitt kex i långsamt mak och Boss sitter på avstånd och tittar längtansfullt! 🙂 🙂

I övrigt så är dom gärna tillsammans. Går Fonzen ut i köket så går Boss efter. Hoppar Fonzen upp i soffan så följer Boss efter. Vill Fonzen gå ut i trädgården så vill Boss följa med!

Boss älskar att borsta tänderna och borstar dom själv genom att hålla i tandborsten med båda framtassarna!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Att ha mer än en vovve!