Boss


Boss som är min allra minsta vovve är nu snart är 6 månader gammal. Tänkte jag skulle skriva lite om honom och hans persolighet och egenheter. För det är ju så här att alla vovvar har sin egen personlighet och det är så kul att upptäcka en ny liten varelse. Boss är väldens gulligaste och som jag brukar säga är han en blandning av Sött & Salt! Han är gullig och gossig men busig, en kombination som jag inte riktigt sett innan, oftast är det antingen eller. Det lustiga är att han är också väldigt lyhörd och gör precis som man säger, men hittar gärna på små bus, men släpper allt när man sägar till.

Han är duktigt och finner sig i precis allt. Skall vi åka bil så lägger han sig platt och sover. Skall vi städa eller pyssla så vill han bra ligga och titta på och sedan somnar han, men han vill vara med! Sedan vill han pussas, hela tiden och man kan stå 10 meter i från honom och säga att man vill ha en puss. Då kommer han i galopp och vill ge en puss. Så gullig!

Han älskar att sova högt. Så den lilla lilla vovven säger ”pip” lite försiktigt när han vill gå upp och lägga sig någonstans. På bilden nedan är han väldigt liten och precis hemkommen till oss!

Precis som mina tidigare vovvar så har han sin egen korg, men nu har vi slutat använda den för nu är han stor nog att gå själv. Han är 6 månader om bara några dagar!

Boss och Fonzen kommer väldigt bra överens och det är en fröjd att se dom tillsammans. Egentligen var tanken att dom vid det här laget skulle vara 3 stycken, men eftersom jag var tvungen att hastigt ta bort min älskling Popcorn så blev det Fonzen och Boss kvar! Jag måste ändå få visa er ett fint kort på min trio! Så här var det tänkt men tyvärr blev Popcorn sjuk och vi var tvungna att ta ett otroligt svårt beslut. Fonzen och Boss är mina 7 och 8:e Cavalierer i ordningen. Popcorn var den vackraste Cavalieren jag någonsin haft och han var också en väldigt speciall vovve. Han var inte som andra. Hade han varit människa så hade han klassats med alla bokstavskombinationer ni kan tänka er, men jag hade lyckats få honom så otroligt lydig och fin. Han var så stolt över sig själv och vad han kunde och han älskade att träna och bli tränad med nya konster på ett sätt som ingen annan vovve har. En stor sorg för mig!

Detta foto är taget på Fonzen´s 3-års dag. Han fyllde 3 år den 12 maj! Självklart bjöd han sina kompisar på tårta som man alltid gör när man fyller år! Ja ni ser själva ögonen på Boss…som aldrig tidigare fått äta tårta! 🙂 Boss första födelsekalas! Själv fyller Boss år på Alla Hjärtans dag, viken underbar dag att fylla år!

I går fick jag ett sådant fint foto på Boss pappa som valp och visst är han väldigt lik Boss! Min Boss kommer bli en väldigt fin vovve!

Samma fina teckning och gulliga utseende!

Jag tor att Boss kommer bli en ståtlig Cavalier, troligen större än dom jag haft innan men han liknar väldigt mycket Popcorn både i kropp och utseende när han var liten så jag tror mig veta att det kommer bli en vädigt vacker Cavalier!

Det var lite om Boss, min söta lilla älskling!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.