Mina sötnosar!


Ni vet vid det här laget att jag med jämna mellanrum bara måste visa fina bilder på mina hundar och ögonstenar! De är med mig precis överallt. Bakar jag så ligger dom vid spisen. Bloggar jag så ligger dom antingen på mig- på stolen bredvid- eller nedanför på golvet. Går jag på toaletten så skall dom följa med!

Denna helgen har Stefan tyvärr fått halsböld så det är lite synd om honom. Han får alltid det när han blir förklyld, så just nu har han svårt att äta. Då gäller det att komma på något han gillar mycket och som inte är för svårt att svälja.

När jag föreslog pannkakor med grädde och sylt så såg jag ett leende, så det fick det bli. Självklart fanns det ytterligare två som var spekulanter på en portion med pannkaka med sylt och grädde, nämligen Fonzen och Boss.

Jag gjorde så klart i ordning en portion till dom var och ställde ner till dom. När dom får mat så måste dom sitta fint och titta mig i ögonen tills jag säger varsågod och i dag var inget undantag. Bara en liten miss….

Koncentration!

Lite mer koncentration!

När jag sedan sa ”Varsågod”, så blev Fonzen blev mest förvånad över att Boss tog hans! Så han satt kvar och tittade och verkade fundera på ”vad gör jag nu”. Självklart visade jag honom den andra tallriken! Ni förstår hur söta dom här är. Inget bråk, inget slagsmål….utan bara VA…!

Mina gulliga vovvar!

Nu är det snart kväll och jag har planterat om några av mina plantor som har kommit upp och behövde lite kärlek! Nu skall jag ta det lungt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.