Mina vovvar är dom bästa vovvarna!


Måste bara skriva lite om att mina vovvar är dom bästa vovvarna. Kanske för jag smälter varje gång jag ser dom här trollen. I går när jag kom hem från jobbet så ville dom inte att jag skulle gå upp för trappan. Det betyder nämligen att dom inte får följa med. Då sitter dom så här och vaktar trappen och säger med sina ögon ”nej gå inte upp utan oss”.

Mina fina Cavalier King Charles Spaniel

Hur söta är dom på en skala!? Svåra att motstå kan jag säga! Jag har precis lärt dom att vinka i luften. Så som vi människor gör när vi vinkar. Innan kunde dom så klart vinka om man satte fram handen. Det är så himla gulligt när dom vinkar med sin lilla tass i luften några gånger.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC09945-1024x685.jpg

Mina hundars personligheter

Det bästa är så klart deras sköna personligheter. Boss är den minsta av dom två, och är 2 år och är lite busig, men väldigt mån om att vara till lags. Vill inte att man skäller på honom då blir han ledsen och vill bara sitta i knät och fjäska!

Fonzen som är 5 år är den snälla lugna vovven men med en liten busig del som han visar i bland. Han är vovven som bara gör som han blir tillsagd. Han älskar att gossa och vara nära och är nöjd bara han får ligga i knät! Om han inte får det så sitter han vid sidan och visar med tassen att ”snälla prata med mig”.

Ingen av dom gillar att gå i gräs när det är blött!

Dom är verkligen helt oemotståndliga! Båda lika söta var och en på sitt sätt!

I går när vi skulle gå och lägga oss så glömde jag ge Boss en godnattpuss. Då blev han ledsen och kom och satte sig bredvid mig med hängande öron och pratade med mig på sitt vis. Så himla go vovve! Rutiner och närhet betyder allt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.