Min nya walk-in-closet är enorm!


I dag när jag kom hem från jobbet så gickj jag raka vägen upp till min walk-in-closet så fort jag kom innan för dörren. Min walk-in-closet är enorm!! Det slog mig plötsligt att den är helt fantastisk stor och härlig och dessutom med en alldeles egen balkong!

Egen balkong i min nya walk-in-closet

Nästan overkligt hur mycket kläder jag kommer få in här. Men rummet skall också bli ett underbart rum att bara uppleva. Det skall vara en fantastik känsla att öppna dörren till detta rum! Jag menar vem har en egen walk-in-closet på över 20 kvadratmeter! Tydligen har jag det snart! Lite overklighetskänsla över det!

Det skall bli så roligt att inreda min nya walk-in-closet

I dag hade Stefan gjort färdigt ångspärr, isolerat alla väggar och påbörjat att sätta duk på väggarna innan väggar skall sättas!

Eftersom rummet var fullt av isolering i morse så såg det gigantiskt ut när jag kom hem. En sådan underbar känsla! Känslan blir inte sämre av att ha en alldeles egen utgång till en egen balkong! Från balkonen är det utsikt över mitt underbara orangeri.

Utsikten från min walk-in-closet är fantastisk

Inredning att drömma om

Jag kan bara drömma om att inreda detta just nu. I vanlig ordning kommer jag på nya idéer på daglig basis. Det skall bli så fantastiskt roligt att få inreda ett helt nytt rum i huset.

Sedan kommer ytterligare ett rum på nedre plan, med öppenspis, vitrinskåp och matplats. Som jag längtar. En underbar känsla!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.